Buying Guides

A Chainlink és Bitcoin Cash tulajdonosok figyelmüket a DeeStream felé fordítják

2024 egy újabb olyan évnek következik, amikor érdemes kriptovalutába fektetni. Azonban a változatos lehetőségek tárháza közepette könnyű hibázni is. A számunkra megfelelő érme kiválasztása gyakran jelenti a különbséget a hatalmas nyereség vagy veszteség között. Elemzésünk segít a befektetőknek a legjobb döntések meghozatalában, kiemelve a különböző tokeneket és azok kilátásait az év hátralévő részére.

Cikkünkben a népszerű tokeneket, a Chainlinket (LINK) és a Bitcoin Casht (BCH) vizsgáljuk meg közelebbről, hogy a piaci adatok és trendek alapján előrejelzésekkel szolgáljunk. Az újoncnak számító DeeStreamet (DST) is alaposabban szemügyre vesszük, amely jelenleg 0,035 dolláron áll, de az előrejelzések szerint még az év vége előtt az egekbe szökhet.

A Chainlink (LINK), amely ígéretes nyereséget kínál

A cikk írásának idején a Chainlink (LINK) árfolyama 19,17 dollár. Ez a január utolsó hetében kezdődött emelkedő trend következménye, mikor a token 13,15 dollárról emelkedett a jelenlegi pozíciójáig. A legoptimistább előrejelzések arra számítanak, hogy a Chainlink (LINK) több ponton is lépcsőzetes növekedési mintát mutat majd, az az év elejéhez képest pedig év végére  ötszörös árfolyamot is elérhet.

Amennyiben a Chainlink (LINK) tartja a jelenlegi trendjét, akkor elérheti ezeket a várakozásokat.

A Bitcoin Cash (BCH) kérdéses év elé néz

A Bitcoin Cash (BCH) körüli előrejelzések a közelmúltbeli volatilitás miatt hiányosak, de egyes szakértők szerint árfolyama a háromszorosára is nőhet. A cikk írásakor a BCH ára 234,28 dollár körül mozog. Sokak szerint még az év vége előtt a token emelkedni fog, azonban nem sokkal.

DeeStream (DST): 50-szeres növekedés kevesebb, mint fél év alatt?

A szakértők szerint a DeeStream (DST) akár az 50-szeresére is nőhet jelenlegi értékéhez képest. Ennek oka leginkább az egyediségében rejlik. A projekt arra készül, hogy az első globális decentralizált élő streaming platform legyen.

Az általa kínált érték szintén kulcsszerepet játszik a róla szóló előrejelzésekben. A DeeStream (DST) számos előnnyel lép be a streaming világába a platformhoz csatlakozó felhasználók számára. Az elemzők szerint ez fel fogja lendíteni az igényt, és ezzel együtt a token értékét is.

Új projektként a DeeStream (DST) 300 milliónyi tartalékkal rendelkezik, ebből pedig csak kevés van forgalomban. A szakemberek szerint ez a tulajdonság nagy potenciált ad a projektnek. Szépen kiegészíti az alacsony árát is, ezért a befektetők többet vásárolhatnak az érméből, és több hozamot kaphatnak a beruházásukból.

A DeeStreambe (DST) történő befektetés után járó előnyök is izgalmasak. A token megvásárlása jogot ad a tulajdonosnak arra, hogy részt vegyen a DeeStream (DST) irányításában. A korai befektetés további előnyökkel is jár, mint például a platformdíjakból származó bevételi részesedés.

Szerény becslések alapján árfolyama a mostanihoz képest 2024 végére elérheti akár a 100-szorosát is. Szakértők szerint a potenciál még nagyobb emelkedést sugall. Mindenesetre a DeeStream (DST) nagyszerű befektetésnek tűnik 2024-re.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a weboldalán ide kattintva.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button