Buying Guides

A DeeStream (DST) túlszárnyalta az Uniswap-ot és a Cosmos-t is

A kriptopiac tele van befektetőket kereső projektekkel, és ígéretes projekteket kereső befektetőkkel. A tapasztalt, jó eredményeket elérő befektetők tudják, hogyan kell a számtalan lehetőség között megfelelően manőverezni, és olyan projektekbe fektetni, melyek a legnagyobb megtérüléssel szolgálnak.

Általában olyan projektekről van szó, amelyek egy adott problémára kínálnak megoldást, és a „való világban” is alkalmazhatóak.

Vessünk egy pillantást három projektre, melyekkel a befektetők az elmúlt hónapokban igen sokat foglalkoztak, és nézzük meg, hogyan is teljesítettek: az Uniswap (UNI), a Cosmos (ATOM) és a világ első decentralizált streaming platformja, a DeeStream (DST).

Az Uniswap (UNI) mindenhol zöldben tündököl

Az elmúlt néhány hónap különösen érdekes volt az Uniswap (UNI) tulajdonosok és kereskedők számára, hiszen a felfokozott állapotban lévő piac megmutatta hatását a grafikonon. Az elmúlt hét napban az árfolyam 80,54%-ot emelkedett, az UNI árfolyama elérte a 10,71 dollárt.

Az Uniswap (UNI) grafikonjait megtekintve láthatjuk, hogy az elmúlt hónapban 80,59%-kal, míg az elmúlt évben 66,25%-kal emelkedett. Csodálatos hozamoknak lehettünk szemtanúi.

A Cosmos (ATOM) kissé ingatagnak tűnik

A Cosmos (ATOM) grafikonjain első pillantásra azt láthatjuk, hogy nagyon megrázta a piaci volatilitás az elmúlt hetekben. Az ATOM árfolyama majdnem 20%-ot, pontosan 19,26%-ot esett az elmúlt évben, mely arra enged következtetni, hogy a befektetők egy időre elengedték ezt a projektet.

Az ATOM árfolyama ugyanakkor visszatalálni látszik valós értékéhez, mivel az elmúlt hét napban 2,94%-ot, az elmúlt hónapban pedig 6,26%-ot emelkedett. Jelenleg az ATOM árfolyama valamivel 10 dollár felett van.

A DeeStream (DST) megvadítja a befektetőket

Beszéljünk egy kicsit arról a projektről, amely az Uniswap (UNI) és Cosmos (ATOM) befektetőit is lenyűgözték az utóbbi időben, és hatalmas érdeklődésnek örved. A DeeStream (DST) a világ első decentralizált streaming platformja. Ha minden a tervek szerint halad, átveszik az irányítást a streaming iparágban, és megoldják azokat a hagyományos streaminggel kapcsolatos problémákat, melyre eddig a Twitch és a Kick nem volt képes.

A csapat tervei szerint feljavítják az egyes piacok számára nyújtott előnyöket. Először is az alkotó-központú beállítottság kerül előtérbe, mely azt jelentené, hogy a streaming platformokon alacsonyabb díjakért cserébe lehetne tartalmakat gyártani. Ezentúl az irányelvek szigorán is lazítanának a tartalom és a streaming tekintetében. A DeeStream (DST) egy azonnali kifizetés gombbal hozzáférést adnának az alkotóknak a pénzügyekhez, melyet akkor vehetnének igénybe, amikor csak szükségük van rá.

Felhasználóikat különböző feladatok teljesítéséért jutalmakkal ösztönöznék, melyek az elérhetőséget javítanák, hogy szélesebb célközönséghez is eljusson a projekt.

A befektetőket sem hagyják ki a jóból. A DeeStream (DST) tervei szerint befektetőiknek és az előértékesítésben résztvevőknek döntési jogot adnának, mellyel a projekt következő lépéseivel kapcsolatban fejezhetnék ki véleményüket. E mellett a bevételt is megosztanák a token-holderekkel, amíg azok DST tokent birtokolnak.

Mindezek mellett meglepő, hogy a DST ára még mindig csak 0,04 dollár. Őszintén hisszük, hogy ez egy nagyon ígéretes befektetési lehetőségnek tűnik, melynek érdemes alaposabban utánajárni.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a hivatalos weboldalukon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button