Buying Guides

A Dogecoin és a Pepe szerény növekedése mellett a BlastUP forradalmat indított

A kriptovaluta piacok újra az élénkülés jeleit mutatják, a két jól bevált mémtoken pedig folyamatos lassú növekedést tapasztalt. Ezzel szemben egy újabb belépő a piacra jelentős változást ígér az iparágban. A 2024-es emelkedő trend már kibontakozóban van, ezért a befektetők egyre élénkebben figyelik az árfolyammozgásokat. Az egyik token különösen alkalmas lehet arra, hogy potenciálisan újradefiniálja a kriptovaluták világát. A lelkesek és a szkeptikusok tehát most egyaránt szorosan figyelemmel követik, hogy ez az új token meg tud-e felelni az elvárásoknak ami a megjelenése körül alakult ki.

A BlastUP forradalmasítja a piacot már néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast első számú indítópultja a közelmúltban nagy port vert a kriptovilágban a mindent elsöprő debütálásával. Mindössze néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze a projekt. Sok befektető már most elkapkodja a BlastUP tokeneket az előértékesítés során, mielőtt azok értéke az egekbe szökne később.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az Airdropban való részvételt, az IDOkban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül a kamatszerzés lehetőségét.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták világából. A Blast, a teljes lekötött érték (TVL) szerint a hatodik legnagyobb blokklánc támogatja a projektet, valódi hasznosságot kínál a DApp startupok indítópultjaként. A BlastUP mottója: Növekedj gyorsabban, keress többet. Azok, akik csatlakoznak a BlastUP projekthez, most egy olyan projekt részesévé válhatnak, amely a következő nagy dologgá lehet majd ebben a piaci ciklusban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az ára az egekbe szökne <<

Dogecoin árelemzés és előrejelzés

A Dogecoin jelenleg 0,17 és 0,22 dollár között mozog. Az elmúlt hét során ára 10,66%-kal, az elmúlt hónapban pedig 6,41%-kal emelkedett az árfolyam. Lenyűgöző eredményt ért el az elmúlt hat hónapban a DOGE a 233,10%-os emelkedésével. Az ár most azonban felfelé és lefelé irányuló mozgások keverékét mutatja, impulzív és korrekciós mintákat egyaránt előrejelezve.

Ha előre tekintünk, a DOGE jövőbeli árfolyama kihívással szembesülhet. Először a legközelebbi ellenállási szintet 0,25 dolláron kell legyőzni, de ezután további akadályt jelent a 0,30 dolláros ellenállás is. Másfelől, ha az árfolyam esni kezdene, a támasz szintek 0,14 dollárnál, majd 0,09 dollárnál húzódnak, ami némi biztonsági hálót jelenthet, ha az árfolyam lecsökkenne. Figyelembe véve a jelenlegi mutatókat, mint például azt, hogy az RSI 48 közelében van és a sztochasztikus RSI is 26 ponton áll, a piaci hangulat egyelőre semlegesnek tűnik.

A Pepe jelenlegi árfolyam dinamikája és jövőbeli pálya

Pepe (PEPE) sok változáson ment keresztül az utóbbi időben és egy hét alatt körülbelül 10%-kal emelkedett az ára. De az utóbbi egy hónapot nézve már több mint 17%-kal csökkent az árfolyam. De nem mehetünk el amellett, hogy az elmúlt hat hónap során a PEPE árfolyam már több mint 1000%-kal nőtt, így talán ennyi korrekció most belefér. Jelenleg az ár nagyjából 0,00000628 és 0,00000873 dollár között mozog.

Előretekintve a Pepe (PEPE) mehet még akár feljebb is. A támasz körülbelül 0,00000510 dollárnál áll, tehát ha ez alá csökken a PEPE ára, akkor láthatunk még alacsonyabb árfolyamokat, ahol a mémcoin ára akár 0,00000265 dollárra is lecsökkenhet. De arra is van esély, hogy emelkedjen az árfolyam ehhez az első nagy akadály a 0,00000998 dollár lesz. De ha ezt túllépi a token ára, akkor a következő ellenállási szint már 0,00001243 dollárnál lesz. A technikai eszközökből származó mutatók – például az RSI a 66,47 ponton – arra utalnak, hogy a PEPE az utóbbi időben meglehetősen erős tudott maradni a piaci kilengésekkel szemben.

Következtetések

A Dogecoin és a Pepe némi növekedést mutatott ugyan a héten, de rövid távon nem biztos, hogy van bennük annyi potenciál, mint egy másik tokenben. A BlastUP az érme innovatív koncepciójával és a Blast ökoszisztémában elfoglalt helyével tűnik ki a többi token közül. Ez pedig jól pozícionálja a BlastUP-ot, ami akár a jelentős piaci hatást is elérhet majd a jövőben. Tekintettel a jelenlegi bikapiaci ciklusra, a BlastUP rendelkezhet most az egyik a legnagyobb lehetőséggel a kriptovaluták terén.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button