Buying Guides

A legígéretesebb altcoinok március első hetére

A kriptopénzek piacát felrázza a Bitcoin ETF-ek megjelenése a Wall Streeten, ami mérföldkő a digitális valuta mainstream elfogadottságában. Ez az esemény ideális időpontot teremt az alternatív érmék megfontolására, mivel sokszor azok hozhatják a legnagyobb nyereségeket. Ahogy március első hetébe lépünk, bizonyos altcoinok jelentős hozamokat kínálnak.

A BlastUP egy egyedülálló, a legendás Layer 2 blokkláncon, a Blaston alapuló launchpad platform, amely szédületes indulásával került a címlapokra. Mindössze egy hónap alatt több mint 1 milliárd dollár TVL-t zsebelt be. A BlastUP hatása óriási lehet, mivel a DAappok indítására szolgáló innovatív megoldásai a Web3 és az AI eszközök teljes csomagjával a startupok körében nagy sikert aratnak majd.

A BlastUP tokenek előértékesítése még folyamatban van. Ha most befektetünk, az olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereumot vásároltunk volna néhány dollárért. A BlastUP tokenek értéke minden egyes új előértékesítési fázissal növekedni fog. A jelenlegi szakaszban az ár 0,05 dollár, míg a tőzsdei jegyzéskor már 0,1 dollár lesz. Most van itt a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron, 50%-os kedvezménnyel vásárolj BlastUP tokeneket.

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kedvezményt kapnak az elsőbbségi tokenértékesítéstől kezdve az IDO-kban elérhető exkluzív hűségjutalmakig. Ezentúl élvezhetik a seed staking funkció előnyeit, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem csak egy újabb kriptoprojekt, de erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy széles közönség hűségét elnyerje. Azáltal, hogy átfogó eszközkészletet biztosít, a launchpad célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva mindenük meglegyen a sikerhez.

A BlastUP részletes ütemterve 2026-ig tart, és olyan szándékai vannak, mint egy AI IDO szűrő, valamint egy AI Startup Team Tools és a közösségi piactér bevezetése. A projekt arra készül, hogy a kriptotér következő nagy dobása legyen, ezért jobb, ha sietsz és felpattansz a szekérre, mielőtt túl késő lenne.

>>  Készen állsz a beszállásra? Vásárolj BlastUP tokeneket most! <<

Az Optimism (OP) 4,1 dollár felé emelkedik, semleges piaci hangulat figyelhető meg

Az Optimism token árfolyamának közelmúltbeli emelkedése 4 dollárra pozitív kilátásokat vetít előre. A jelenlegi 3,81 dolláros árfolyam erősen tartja magát, és egyre közelebb kerül a legközelebbi, 3,91 dolláros ellenállási szinthez. Ha ez a lendület folytatódik, egy bullish forgatókönyv az OP-t a 4,92 dolláros második ellenállási szint fölé tolhatja. Továbbá az olyan technikai mutatók, mint az RSI és a sztochasztikus mutatók jelenleg semlegesek, ami stabil piaci hangulatot jelez ezzel a digitális eszközzel szemben.

Azonban egy óvatosságra intő jelet nem hagyhatunk figyelmen kívül. A 2,25 és 1,60 dollárnál vannak olyan támaszszintek, amelyek alá az OP ára nem süllyedhet. Az MACD eladást sugall, ami potenciális rövid távú instabilitásra utalhat. A 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok –amelyek jelenleg 3,76 és 3,03 dolláron állnak – gondos figyelése ajánlott, hiszen ezek betekintést nyújtanak a hosszú távú árviselkedésbe és a potenciális kockázatokba.

A SEI potenciális piaci növekedése: Ellenállási szintek elemzése

A SEI jelenlegi 0,86 dolláros árfolyama potenciális növekedésre utal, különösen az 1,27 dolláros második ellenállási szintje miatt. Ha a pozitív trend folytatódik, az hosszú távú nyereséghez vezethet. Az elmúlt 10 nap egyszerű mozgóátlaga azonban eladási akcióra utal, ami kisebb bizonytalanságot teremt.

Rövid távon fontos megjegyezni, hogy a SEI legközelebbi ellenállási szintje 0,96 dollárnál, a támasz szintje pedig 0,45 dollárnál található. Mind az MACD, mind a 10 napos egyszerű mozgóátlag eladást javasol, ami potenciális áresésre utalhat. A 100 napos egyszerű mozgóátlag viszont vételi forgatókönyvet mutat, ami a jövőbeli fellendülésre utalhat.

Vegyes piaci hangulat a Sui számára az AIBC Eurasia 2024 díjat követően

A Sui nemrégiben elnyert elismerése az AIBC Eurasia 2024-en reflektorfénybe helyezte a projektet, ami némi bikás lendületet hozhat számára. Az esemény hatására az árfolyam a legközelebbi ellenállási szint, azaz 1,89 dollár felé tolódhat, esetleg még a második ellenállást is tesztelheti a 2,26 dolláros szintnél. Mivel azonban az MACD eladásra utal, és az 1,65 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag közvetlenül a jelenlegi árfolyam felett van, a piaci hangulat vegyesnek tűnik.

A másik oldalon, ha a piaci hangulat negatív irányba mozdul el, akkor az alacsonyabb támaszszintek tesztelésére kerülhet sor. A legközelebbi támasz 0,92 dollárnál, a második pedig 0,32 dollárnál található. Mégis, van ok a hosszú távú optimizmusra: az 1,11 dolláros 100 napos egyszerű mozgóátlag felfelé mutató tendenciát sejtet. Ettől függetlenül mind az RSI, mind a sztochasztikus RSI értékelésének semleges álláspontja éber türelemre int. A Sui jövőbeli útjainak manőverezéséhez kiegyensúlyozott stratégiára és éleslátásra lesz szükség.

A Polygon frissítése növelheti értékét a potenciális rövid távú hátrányok ellenére is

A Polygon innovatív frissítése új lehetőségeket tárhat fel. A statisztikák alapján a 0,98 dolláros legközelebbi ellenállás feletti áttörés pozitív lendületet indíthatott el. Ha ez folytatódik, az árak tesztelhetik a második ellenállási szintet 1,18 dollárnál. Az MACD vételi akciója és a pozitív 10 és 100 napos mozgóátlagok általi támogatás ígéretes jövőt vetítenek előre.

Azonban óvatos hozzáállással kell gondolkodunk rövid távon. A jelenlegi ár a legközelebbi ellenállási szint közelében lebeg, és egy visszalökés következhet be. Ez a Polygon értékét a legközelebbi 0,64 dolláros támasz felé, majd végül a második támasz felé, 0,50 dollárra csúsztathatja. A semleges RSI és a sztochasztikus RSI is árfolyam-összetartásra utal. A frissítés széles körű elfogadása továbbra is ismeretlen hosszú távú tényező, amelyet figyelni kell.

Következtetés

Március első hetének előrehaladtával a kriptopénzpiacnak a Wall Street-i Bitcoin ETF-ek általi átformálása olyan altcoinokat hoz a figyelem középpontjába, mint a BlastUP, Optimism, SEI, Sui és a Polygon. A BlastUP a potenciál tekintetében az élen jár, mivel a Blast ökoszisztémában való fogantatása ígéretes jövő előtt nyitja meg az utat. Bár az Optimism, a SEI, a Sui és a Polygon is ígéretesnek mutatkozik, a BlastUP-ot a robusztus támogatói bázis és a Blast ökoszisztémában való úttörő jelenléte emeli ki a kriptopiac félelmetes szereplőjeként.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button