Buying Guides

A SHIB 298 milliós tokenégetése adja a talpalávalót a SMOG és az eTukTuk 100x potenciáljához

A SHIB-hez hasonló érmék az értéknövelés érdekében égetésre készülnek, míg az olyan vadonatúj projektek, mint a SMOG és az eTukTuk az airdropjukra és a fenntartható közlekedésre fókuszálnak. Egy közös pontjuk viszont van ezeknek a tokeneknek: mindannyian a 100-szoros nyereségre törekszenek.

A Shiba Inu ökoszisztéma megdöbbentette a kriptoközösséget azzal, hogy egy 24 órás időszak folyamán elégetett 298 millió SHIB tokent.

shibatoken

Az égetési sebesség 438,18%-os növekedése azt ábrázolja, hogy a SHIB rajongói folyamatosan igyekeznek csökkenteni az érmekészletet, amivel a céljuk az, hogy a fennmaradó tokenek értékét igencsak megdobják.

A közösség az év eleje óta 410,7 milliárd SHIB érmét semmisített meg, és így a forgalomban lévő készlet nagyjából 589,53 billióra csökkent. Ugyan a SHIB árfolyama jelenleg megpihen a nemrégi heves ralli után, a folyamatban lévő tokenégetés igencsak rányomhatja a bélyegét a piaci dinamikára.

A tüzes Smog érmében jókora potenciál bújik meg

A mém érmék piaca továbbra is dübörög, így nem csoda, hogy a vadiúj, Solana-alapú token, a Smog (SMOG) gyorsan meghódítja a teret. A SMOG a tőzsdén való indulásakor több mint 1000%-kal ugrott meg. Ezzel a lépésével felhívta magára a kriptokereskedők figyelmét, akik minimum 50-szeres növekedést előlegeznek meg a sárkányos érmének.

A SMOG egyedi kabalája egy tűzokádó sárkány, melyet a Hobbitból ismert Smaug ihletett. Ez az érme tehát volt olyan bátor, hogy szakított a trendi kutyás mém témával.

smogtoken fooldal

A projekt ütemterve többek között olyan célokat lebegtet meg, mint például a 100 000 tulajdonos elérése és a SHIB stratégiájára hajazva a tokenégetési protokoll bevezetése.

Mivel a SMOG X-követőinek száma már meghaladta a 45,6 ezret, és az olyan neves YouTube-kereskedők, mint Jacob Bury és Crypto ZEUS is dicsérik, könnyen előfordulhat, hogy a SMOG válik a Solana-blokklánc következő nagy mém érméjévé.

A SMOG küszöbön álló airdropja táplálja a lángokat

A SMOG körüli izgalmakat tovább eteti a közelgő airdrop. Erre a célra a teljes érmekészlet 35%-át, azaz 490 millió tokent ajánlott fel a csapat, ami hatalmas szó.

Ahhoz, hogy részt vehess az eseményen, csak vásárolnod kell a SMOG natív tokenből és tartanod kell azt egy Solana kompatibilis pénztárcában. A Zealy-n pedig olyan egyszerű tevékenységekkel növelheted az airdrop bevételed, minthogy csatlakozol a Smog közösséghez.

Más Solana mém érmék airdropjának (BONK, és WIF) sikere is növelheti a bizalmat a SMOG airdropjának irányában, ami még inkább előre repítheti a token árát.

Megnézem a Smog oldalát

eTukTuk: Válts jegyet egy fenntartható utazásra a jövőbe

Míg a SHIB és a SMOG mém érmék főként a közösség imádatának erejéből táplálkoznak, addig az eTukTuk (TUK) más megközelítést céloz meg, ami a fenntarthatóság.

A projekt fejleszti a közlekedést a fejlődő régiókban azáltal, hogy létrehozza az elektromos tuk-tukok, a napenergiával működő töltőállomások és egy MI-vel megerősített blokklánc által vezetett hálózat ökoszisztémáját.

Mivel a fenntarthatóság egy globális beszédtéma, az eTukTuk egy aktuális megoldás lehet azon régiók részére, amelyek csak korlátozott EV infrastruktúrával rendelkeznek.

Az eTukTuk előértékesítésének legnagyobb előnyei

A folyamatban lévő eTukTuk ICO-ja egy szuper belépési lehetőséget ad azoknak a befektetőknek, akik egy reményteljes környezetbarát projekt részesei szeretnének lenni. Az előértékesítési ár 0,0285 tokenenként, tehát ez a közelgő nyilvános tőzsdei bevezetés árhoz viszonyítva nagy kedvezményt jelent.

etuktuk fooldal

Aztán ejtsünk szót egy másik ICO-ban rejlő előnyről is, mely a 112%-os APY. Mivel ez az éves hozam a pool növekedésével lassacskán csökken, érdemes minél előbb stakelni a TUK érmét a hozam maximalizálása érdekében.

Megnézem az eTukTuk oldalát

Micsoda potenciál ez, kérem szépen!

Az eTukTuk-ot a mindenre kiterjedő megközelítése esélyessé teszi arra, hogy a fejlődő gazdaságokban a fenntartható közlekedés kiemelt szereplőjévé váljon. A projekt igazán értékessé válik attól, hogy a kutatásra, a fejlesztésre, az EV-k telepítésére, a napenergia-infrastruktúrára és az MI-alapú koordinációra fókuszál.

Az, aki már az előértékesítés alatt befektet, alacsony piaci kapitalizáció mellett teheti ezt, és már az eTukTuk kis piaci részesedése esetén is jelentős hozamlehetőségben részesülhet.

Fenntartható jövő és kiemelt hasznosság

A projekt lényegét az eTukTuk (TUK) érme adja. Ezzel a tokennel fizetnek majd az utasok a fuvarokért, lesznek jutalmazva a sofőrök és partnerek, de le is lehet kötni. A platform fejlődésével a TUK felhasználási esetei is bővülnek majd, mellyel csak még értékesebbé válik.

Ezenkívül egy token-égetési mechanizmust is bevezetnek, mely kínálatcsökkentő hatású, és valószínűleg emeli majd az árat. A hasznosság és a potenciális szűkösség elegye a TUK érmét igencsak felértékeli, és a hosszú távú fejlődéssel az eTukTuk hálózat is bővül majd.

Az eTukTuk egy play-to-earn mobiljátékot is bevezet, mely egy virtuális, fenntartható taxiszolgáltatást jelent. Természetesen a jutalom itt sem marad el, a gamifikációs stratégia pedig szinte biztos, hogy egy erős közösséget alakít ki.

Megnézem az eTukTuk oldalát

A jövőt az innováció táplálja

A kriptopénzpiacot az újítások, és a meglepő változások irányítják. A SHIB, a SMOG és az eTukTuk is tükrözi ezt a szellemiséget: míg a SHIB egy közösség által vezényelt égetési mechanizmussal próbálja megújítani a piaci dinamikát, addig a SMOG és az eTukTuk érméknek is megvan a maguk sajátos elképzelése ugyanerre.

E két utóbbi érme a kriptopiac jövőjét is képviseli, és a legkorábbi befektetők részére hatalmas hozamokat kínál.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button