Buying Guides

A SOL duplázása semmi az 1000%-os TUK hozamhoz képest

Az elmúlt 24 óra során a Solana értéke 6.5 százalékot esett, amivel így jelenleg 94.8 dollárért érhetők el a népszerű SOL érmék. Az eseményekkel párhuzamosan merőben csökkent a Solana piaci mérete is, így jelenleg 15 százalékos esés után mindössze 2.6 milliárd dollárra rúg a kapitalizáció.

Ennek ellenére a népszerű elemző, Michael van de Poppe szerint semmi oka a kereskedőknek a pánikra. Ugyanis elemzése szerint a közeljövőben a bikák képesek lesznek visszavenni az irányítást.

Az X-en közölt elemzésében Poppe úgy látja, hogy a legutóbbi, 79 dollárig tartó szakadást követően a következő cél a 140 dollár lehet.

Így akik az ideális pillanatban tudtak vásárolni, azok számára hamarosan a 100 százalék körüli hozam is elérhető lesz.

Solana elemzés: kitörtek a bikák az árfolyamsávból

A mostani mém bikafutam elsősorban a Solana hálózatán zajlott, ami jócskán meg is látszik a token árfolyamán. Szeptember végén a SOL értéke mindössze 20 dollár magasságában mozgott, azonban december utolsó hetére már 120 dollár értékben voltak elérhetők az érmék.

A most látható csökkenés várható volt, azonban sokak szerint az, hogy 79 dollárnál megfordult a trend azt jelzi, hogy ismét egy futam van előkészületben.

A fordulópont a 85.78 dolláros támasznál látható, ahonnan az árfolyam képes volt áttörni az 50 és a 200 napos SMA (Simple Moving Average) szintet.

A relatív erősségi indexnél (RSI) éles zuhanás követhető nyomon, aminek során a 76-os értékről egészen 50-ig tartott az esés.

Amennyiben az RSI képes itt fordítani, az egy egyértelmű bikás jelzés lehet a kereskedők számára.

Solana-price

Solana előrejelzés

Sokak szerint az idei évre a várható maximum a Solana számára 125 dollár magasságában lehet. Ez, a most készülődő rally során akár valóság is lehet, ha a mostani trend képes kitartani a következő napokban.

Erre viszont semmi garancia nincs, hiszen a bizonytalanság növekedésével előfordulhat, hogy sokan döntenek az eladás mellett.

Korábban azonban viszonylag jelentős támasz alakult ki a 94 dolláros szinten. Így előfordulhat, hogy várható kitörést követően mindössze eddig esik majd csak vissza az árfolyam.

Éppen ezért úgy tűnik jelenleg a SOL befektetők számára a türelem lehet a legokosabb taktika.

A most látott eladási hullámban annak is szerepe lehet, hogy felbukkant egy új előértékesítés, ami tömegével csábítja a befektetőket más projektektől.

Az eTukTuk ugyanis akár a teljes ázsiai EV-szektort is forradalmasíthatja, ami érthető módon sokak figyelmét felkeltette.

A gyűjtés csak néhány nappal ezelőtt indult el, ennek ellenére mostanra már 800,000 dollárhoz közelít a projekt bevétele.

Minél hamarabb vásárolsz TUK-ot, annál többet kapsz a pénzedért

Az eTukTuk előértékesítése bizonyos időszakonként illetve bevételszintenként új szakaszba lép. A következő ilyen szakasz 12 napon belül, illetve a 844,000 dollárnyi bevételnél indulhat majd el.

Mivel ekkor már a jelenleg, 0.02625 dollárnál csak magasabb áron lesz elérhető a BEP-20 TUK token, ezért érdemes lehet minél hamarabb cselekedni.

A vásárlás egyik nagy előnye lehet, hogy a TUK nem az Ethereum, hanem a Binance hálózatát használja. Ez a megoldás pedig lehetővé teszi azt, hogy minimális kiadások mellett lehessen a csatlakozást elvégezni.

Megnézem az eTukTuk oldalát

Az eTukTuk forradalmasíthatja a közlekedési szektort

A csapat elsődleges célja az, hogy a fejlődő országok számára elérhetővé tegyen elektromos háromkerekű tuk tuk járműveket. Továbbá a megjelenéssel párhuzamosan egy teljes töltőhálózathoz is hozzá tudnak majd férni a felhasználók.

Az első megrendelésre a csapat már most szerződést kötött Srí Lanka kormányával, így itt lesz először elérhető az eTukTuk.

A megállapodás szerint már idén év végére 6000 eTukTuk jármű róhatja a Colombo utcáit és használhatja a 200 töltőállomás bármelyikét.

Ez a megoldás nem kizárólag a befektetők, hanem a lakosság számára is hatalmas lehetőséget jelent. Az új járművekkel munkahelyek jönnek majd létre, a sofőröknek alacsonyabb kiadásokkal kell számolniuk, továbbá nagyban javulhat a levegő minősége is.

Érdekel az eTukTuk

Keress pénzt stakeléssel és a TUK játékkal.

Amennyiben vásárolsz az előértékesítésen, a tokeneket azonnal stakelheted is, amiért cserébe éves szinten 300 százalék hozamra számíthatsz.

Továbbá lehetőséged lesz a hamarosan elérhetővé váló Crazy Taxival további hozamot elérni. A játék során egy eTukTuk taxit kell majd vezetned, amivel különböző küldetések teljesítését követően juthatsz majd bevételhez.

A népszerű youtuber, Jacob Bury szerint akik még időben vásárolnak a TUK tokenekből, azoknak a listázást követően akár az 1000-szeres hozam is elérhető lesz.

Azonban érdemes lehet megfontolni a hosszú távú befektetést, hiszen a projektben rejlő növekedési potenciál végtelen.

Idővel ugyanis nem csupán Srí Lanka, hanem más ázsiai, sőt akár európai országokban is teret hódíthatnak az elektromos járgányok.

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a projekt, abban az esetben az eTukTuk hivatalos weboldalán keresztül akár bankkártyával is el tudod végezni a vásárlást.

Megnézem az eTukTuk oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button