Buying Guides

Álom vagy valóság a zöld Bitcoin? Úgy néz ki az utóbbi

Minden bizonnyal ha otthonosan mozogsz a kriptopénzek világában jól tudod, hogy miért annyira forradalmai a blokklánc-technológia.

Segítségével lehetségessé vált, hogy egy tranzakciót két végpont között közvetlenül el lehessen végezni. A folyamat során ráadásul nem csupán bankokra nincs szükség, hanem minden lépés ellenőrizhető is.

Nem csoda, hogy az első elérhető ilyen projekt, a Bitcoin néhány év alatt volt képes döbbenetesen nagy sikerek elérésére. Bár mostanra már a legnagyobb pénzügyi intézmények kínálatában is szerepel a BTC, egy súlyos problémát még mindig nem sikerült kiküszöbölni.

Ez nem más mint az elképesztő energiaigénye az ökoszisztémának.

Ahhoz, hogy működni tudjon a Bitcoin, olyan felhasználókra van szükség, akik validálják a tranzakciókat. A bányászként is emlegetett userek speciális eszközök segítségével oldanak meg bonyolult feladványokat, amiért cserébe jutalmat kapnak.

A jutalom mértéke nagyjából 4 évente a felére csökken, így az idén április végére esedékes felezést követően már csak 3.125 BTC-t kap a leggyorsabb bányász.

Azonban ahogy folyamatosan nőtt a BTC értéke, úgy vált a feladvány is egyre bonyolultabbá. Ezzel párhuzamosan pedig a megoldáshoz szükséges számítási teljesítmény is magasabb lett.

Ezért mostanra az újonnan hálózatra került BTC többségét egy maréknyi cég állítja elő. Ez nem csupán centralizálttá teszi a Bitcoin egy részét, hanem egyúttal elképesztő energiaigénnyel is jár.

Az Egyesült Államok esetében például 2023-ban az összes elfogyasztott energia nagyjából 2 százaléka bitcoinbányászatra lett fordítva.

Globális szinten ráadásul már 2022-ben olyan energiafogyasztási mértékről beszélhetünk, ami megfelel Svédország éves fogyasztásának.

Érhető ezért, hogy a bitcoinra zöld alternatívát kínáló projektek iránti kereslet rendkívül magas.

Többek között ezért is annyira izgalmas, hogy a közeljövőben elérhető lesz a zöld bitcoin, vagyis a Green Bitcoin (GBTC).

Irány a Green Bitcoin oldala

A Green Bitcoin elhozza a zöld forradalmat a szektorban

Ugyan az ERC-20 GBTC még csak néhány hete érhető csak el, ennek ellenére a csapatnak mostanra több mint 1.1 millió dollárt sikerült gyűjteni.

A siker nem a véletlen műve, hiszen a GBTC izgalmas, egyúttal szórakoztató megoldás nyújt korunk egyik legnagyobb problémájára, a globális felmelegedésre.

A bitcoin, illetve a BTC Cash és a BTC SV döbbenetes mértékű energiát használnak fel. Míg a Cash esetében 189 Wh-ról beszélhetünk, az SV esetében már 913 Wh energiát kell felhasználni a validálás során.

Ami még ennél is döbbenetesebb, hogy a bitcoin esetében 1.1 millió Wh-ról beszélünk!

Ezzel szemben azonban a Green Bitcoin esetében csupán elenyésző, 34 Wh-s fogyasztásra kerül sor.

Vagyis elmondható, hogy a BTC-hez képest a GBTC közel 100 százalékkal zöldebb.

Ez azonban még nem minden, ami hamarosan naggyá teheti a projektet.

A fejlesztők egyúttal egy különleges, interaktív játékot iskészítenek, amivel egyszerű tippekkel is profithoz tudsz majd jutni.

green-bitcoin-wh-hu

Tippelj és keress a Green Bitcoin segítségével

Kétségtelen, hogy már a környezetbarátabb bitcoin ötlete is csábító lehet, azonban a Green Bitcoin ennél sokkal többet kínál.

Elérhető lesz egy teljesen egyedi play to earn játék, aminek használatával további jutalomban részesülhetsz.

Dióhéjban, a felhasználóknak fogadásokat tudnak majd kötni arra, hogy a bitcoin értéke szerintük milyen irányba fog elmozdulni. Azok, akik sikeresen csípik fülön az aktuális trendeket, további GBTC-ben részesülhetnek majd.

Más szóval lényegében a megérzéseidre hagyatkozva képes leszel további Green Bitcoinhoz jutni.

Ez az innovatív P2E megoldás azért is lenyűgöző, mivel így már a kezdetektől fogva felhasználási móddal fog rendelkezni a token.

Arról nem is beszélve, hogy a játék mellett teljesen passzív módon, stakeléssel is bevételhez tudsz jutni.

Az ERC-20 kriptók egyik előnye, hogy a tranzakciók validálásához semmilyen hardverre nincs szükség. Mindössze a lekötött tokeneket használva, minimális energiaigény mellett is működőképes a hálózat.

Ezért cserébe azonban a BTC-hez hasonlóan szintén jutalmat lehet szerezni.

A Green Bitcoin esetében ennek mértéke jelenleg több mint 200 százalék. Vagyis amennyiben lekötöd a GBTC-t, abban az esetben egyetlen év alatt meg fogod tudni háromszorozni a befektetésed mértékét.

Arról nem is beszélve, hogy a lekötött tokenekhez, illetve az elért jutalomhoz bármikor hozzá fogsz tudni majd férni.

Az meg már csak hab a tortán, hogy a stakelésre már a listázás előtt van lehetőség. Vagyis amennyiben most csatlakozol, akár rögvest meg is tudod majd kezdeni a passzív jövedelem megszerzését.

Érdekel Green Bitcoin

Nem érdemes sokat késlekedni

Amint az látható, a Green Bitcoin elenyésző idő alatt is képes volt az átütő sikerek elérésre.

Milliós bevételek ennyire rövid idő alatt kizárólag a legjobb projektek tudtak elérni. Ennek tükrében egyáltalán nem zárható ki annak az esélye, hogy a GBTC valóban képes lehet felnőni még a legnagyobb projektekhez is.

Pontosan ezért érheti meg még most, a hamarosan érkező tömegek előtt lecsapni a GBTC-re.

A 0.492 dolláros áron elérhető GBTC-t azonban szerencsére másodpercek alatt, akár bármilyen kriptó használata nélkül is meg tudod vásárolni.

Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a kriptotárcádat, majd az elérhető fizetési módok valamelyikével (ETH, USDT, BNB, bankkártya) elvégzed a vásárlást.

Ezt követően azonnal tudod is stakelni a GBTC-t, vagy várhatsz a listázásig, amikor fel tudod majd azt venni.

Azt viszont ne feledd, hogy a felvétel során ismét meg kell majd fizetni a gázdíjakat, így erre a célra érdemes némi összeget elkülöníteni.

Ha felkeltette az érdeklődésed a Green Bitcoin, a hivatalos weboldalon keresztül alaposabban is meg tudod ismerni a projektet.

GBTC vásárlása itt

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button