Buying Guides

Altcoinok, amelyekkel egy vagyont kereshetsz

A Bitcoin közelgő feleződése megteremtette a feltételeket egy potenciális nagy bikafutáshoz. Az előrejelzések szerint a kriptovaluta árfolyama akár 200.000 dollárig is felszökhet. Ahogy a bitcoin árának emelkedése körül egyre nagyobb az izgalom, egyre nagyobb figyelem övezi az altcoinokat is, amelyek sokak szerint lekövethetik a vezető kriptopénz mozgását. Ezek az altcoinok jelentős hozamokat ígérnek, és kulcsfontosságú szerepet játszhatnak azoknak a portfólióiban, akik a következő nagy lehetőséget keresik a kriptotérben.

BlastUP előértékesítés: megnyílt a Blast Ökoszisztéma első Launchpadje!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blaston, az élvonalbeli Layer 2 megoldáson, amely mindössze 35 nap alatt 1 milliárd dollárnyi zárolt összértéket (TVL) ért el. A BlastUP sikere nyilvánvaló, hiszen alig néhány hét alatt 3 millió dollárt kalapozott össze, és ezzel magára vonta a hozzáértő befektetők figyelmét.

A BlastUP a pénzügyi technológia élvonalába tartozik, és a „nőj gyorsabban, keress többet” mottót hirdeti. Ennek a launchpadnek az elsődleges célja, hogy csökkentse a blokkláncstartupok belépési akadályait, biztosítva, hogy már a kezdetektől fogva készen álljanak a sikerre.

Jelenleg a BlastUP tokenek előértékesítésének ötödik szakasza zajlik, és minden egyes új szakasz után a tokenek ára a kibocsátó által meghatározott mértékben emelkedik. A jelenlegi ár 0,055 dolláron került rögzítésre, míg a DEX bevezetéskor 0,1 dollárt ígér a Blast. Ez egy hatalmas, 45%-os kedvezményt jelent a jelenlegi árfolyamon, így most van itt a tökéletes alkalom, hogy a legjobb áron vásárolj BlastUP tokeneket.

>> Szerezz BlastUP tokeneket most, a maximális hozamért! <<

A BlastUP tokenek tulajdonosai olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint a korai hozzáférés a tokeneladásokhoz, különleges jutalmak az IDO-kban, és a lehetőség, hogy extra tokeneket szerezzenek stake-elés révén. Emellett kamatra is szert tehetnek, és ingyen tokeneket kapnak a támogatott projektektől.

A BlastUP a növekedés ellenére továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális hubjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat. A BlastUP közösségközpontú megközelítésével és az innovációra való törekvésével gyorsan kitöltötte a rendelkezésére álló teret, amely az ökoszisztéma valamennyi résztvevőjének javát szolgálja.

A BlastUP ütemterve egészen 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit. A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO-bevezetésekhez, a stake-jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Élj a lehetőséggel, nőj gyorsabban, keress többet a BlastUP-pal! <<

Mozgóátlagok fölött a Solana árfolyama

A Solana jelenlegi árfolyama 188 dollár, ami erős teljesítményt jelez, különösen, mivel ez a szint a 185 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag fölött található. Ez egy tartós felfelé irányuló mozgást jelezhet, amelynek segítségével áttörheti a legközelebbi ellenállást 193 dollárnál, sőt a második ellenállást is 209 dollárnál. Ha a lendület folytatódik, rövid távon az árak könnyen meghaladják ezeket a szinteket. Azonban továbbra is szem előtt kell tartanunk, hogy a piaci dinamikában bekövetkező bármilyen változás gyorsan megfordíthatja a helyzetet, és az árak lefelé fordulhatnak, hogy teszteljék a legközelebbi, 101 dolláros támaszt, vagy akár a 76,03 dolláros második támaszt is.

Hosszabb távon a Solana 120 dolláros 100 napos egyszerű mozgóátlaga feletti pozíciója bullish jel, ami az elmúlt hónapok szilárd emelkedésére utal. A befektetők ezt a mögöttes erősség jelének tekinthetik, és további nyereséget vetít előre, ha a szélesebb piaci feltételek továbbra is kedvezőek maradnak. Mégis, lényeges figyelembe venni, hogy ha a támaszszintek áttörésre kerülnek, különösen a második támaszszint, az a befektetői hangulat jelentős változására utalhat. Ez egy olyan csökkenő fázist indíthat el, amely potenciálisan alááshatja az elért fejlődést, és ezáltal befolyásolhatja a coin hosszú távú stabilitását.

Az Avalanche piaci helyzete és árdinamikája

Az Avalanche jelenleg 53,78 dolláron cserél gazdát, ami az 54,96 dolláros 10 napos SMA és a 41,43 dolláros 100 napos SMA felett található. Ez potenciális erőre utal, mivel az árfolyam a hosszú távú MA-nál magasabb, de a rövid távú MA-nál valamivel alacsonyabb. Ha az árfolyam át tudja törni a legközelebbi ellenállást 46,32 dollárnál, akkor szabaddá teheti az utat a második ellenállási szint felé 51,66 dollárnál. Egy ilyen mozgás bebizonyítaná az Avalanche képességét a vevők bevonzására, optimista tendenciát jelezve.

Másrészt, mivel a 33,98 és 26,97 dolláros szintek rendre a legközelebbi és a második legközelebbi támaszszinteket jelentik, egyértelmű, hogy óvatosságra van szükség. Amennyiben az árfolyam a jelenlegi tartomány alá csúszik, nem árt emlékezni ezekre a szintekre, hiszen ezeken támadhat fel újra a vételi érdeklődés. Az említett támaszok felé irányuló elmozdulás lehűlési időszakot vagy konszolidációt jelezhet. A piac hosszú távú stabilitása attól függ, hogy az Avalanche mennyire tudja fenntartani értékét e kritikus árpontok felett a változó piaci körülmények között.

Összegzés

Bár a Solana és az Avalanche altcoinok különböző mértékű befektetési potenciált kínálnak és izgalmas kilátásokkal rendelkeznek, mégsem érik el egészen a BlastUP várható hatását. Ez a lendületes újonc nem csupán a robusztus Blast ökoszisztéma részeként tűnik ki, hanem ambiciózus koncepciójának és a blokkláncstartupok megerősítését célzó átfogó eszközkészletének köszönhetően is. A gyorsan növekvő token-előértékesítéssel és agresszív ütemtervével a BlastUP megvilágítja az utat azon igényes befektetők előtt, akik a kriptovaluták dinamikus világában a legnagyobb potenciált keresik. A BlastUP egy olyan kriptovalutaként jellemezhető, amely mindenképp meghatározhatja a korai befektetők szerencséjét.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button