Buying Guides

amikor egy kriptotárca cég nyújt banki szolgáltatást 

A SafePal új USDC Visa kártyával banki tevékenységbe kezd

A felhasználók saját tulajdonban lévő, kriptóval teljesen kompatibilis bankszámlákat hozhatnak létre a SafePal segítségével. Az USDC stabilcoin lesz az alapértelmezett befizetési pénznem.

A SafePal banki szolgáltatást nyújt

A SafePal kriptós hardverpénztárca szolgáltató csütörtökön stratégiai befektetést jelentett be a svájci Fiat24 bankba. Ez a lépés banki átjárót nyit a felhasználók számára, akik mostantól digitális eszközökkel fizethetik ki költségeiket, és pénzeszközöket utalhatnak át más bankokba.

A SafePal a kripto bankkártya indítása mellett az alkalmazáson belüli banki szolgáltatásokat is elérhetővé teszi. A felhasználók az Arbitrumon keresztül cserélhetik a tokeneket USDC-re. Az USDC ezután USD-ben, EUR-ban és CHF-ben tárolható, tranzakciókhoz és vásárlásokhoz is felhasználható.

A felhasználók a SafePal mobiltárca alkalmazásban a KYC és a Fiat24 regisztrációs folyamatának befejezése után saját tulajdonban lévő, kriptóval teljesen kompatibilis bankszámlákat hozhatnak létre regisztrációs vagy kezelési díjak nélkül.

“Bár ez egy szokatlan lépésnek tűnik egy decentralizált tárca esetében, a hozzáférhetetlenség sürgető probléma, amely jelenleg sújtja a kriptovaluta felhasználókat. Ezt meg kell oldani a jobb elfogadás érdekében” – mondta Veronica Wong, a SafePal vezérigazgatója és társalapítója. 

“Ez lesz az első igazán kriptobarát banki élmény a lakossági felhasználók számára, amely kiküszöböli a hagyományos bankok túlzott ellenőrzését és korlátozását. A mobiltárcán keresztül létrehozott számlák zökkenőmentesen támogatják majd az átutalásokat más bankok számláira.” – tette hozzá Wong.

Bankszámla a kriptotárcában

Miután létrehoztad a bankszámlákat a SafePal mobiltárcában, a hitelesítő adatokat NFT-ként rögzítik az Arbitrumon, egy Ethereum-alapú hálózaton, így biztosítva, hogy minden kapcsolódó tranzakció biztonságosan és átláthatóan kerüljön fel a blokkláncra.

A kripto Visa kártyák természetesen a szokásos bankkártyákhoz hasonlóan harmadik fél fizetési platformjaihoz is kapcsolódnak. Így összeköthetőek például a Paypal, a Google Pay, az Apple Pay és a Samsung Pay rendszereivel is. A Visa kártya és banki átjáró kezdetben Európa bizonyos régióiban lesz elérhető, mielőtt a kontinens többi részére is kiterjesztenék a lehetőséget. 

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button