Buying Guides

az elemzők szerint ezek a tokenek emelkedhetnek

Az erős Bitcoin

BTC Price
BTC Price
rally után jelentős altcoin szezonra is számíthatunk. Az elemzők a “Wyckoff felhalmozódási fázis” elmozdulását vetítik előre, ami az altcoin tokenek potenciális értékugrását jelezi. Különösen olyan tokenek árfolyama emelkedhet, mint az Ethereum
ETH Price
ETH Price
, a Ripple (XRP), a VeChain (VET) és a Worldcoin (WDC). Ezért a vevők szemmel tartják a potenciállal rendelkező lehetőségeket, és a kockázatok fennállása ellenére néha még vásárolnak is. A megfelelő kiválasztás lehetséges, de kihívást jelenthet.

🚀 A ScapesMania felfelé menetel! 🚀

A projekt már összegyűjtötte a szükséges forrásokat, és készen áll arra, hogy a piacra lépve tovább terjeszkedjen. Bár az összegyűjtött több mint 6 millió dollár vagy a kriptobálnák több mint 20 000 dolláros befizetései papíron lenyűgözőnek tűnnek, de ezek csak számok. A projekt sikerének igazi titka a több mint 60 000 fős, élénk és szenvedélyes közösség.

előértékesítés, árfolyam előrejelzés

Fejlődés a virágzó játékpiacon

A jövő fényesnek tűnik, különösen a ScapesMania potenciálját ismerve. A Statista előrejelzései szerint 2027-re ez az üzletág meghaladhatja a 19,12 milliárd dolláros határt, aminek hatására a ScapesManianak is lehetősége lesz a fejlődésre.

A ScapesMania a DAO-t és más funkciókat kihasználva meghívja a Web3 rajongókat, hogy kihasználják az ágazat várhatóan közel 9%-os növekedését az év végére.

A PancakeSwap-on történő tőzsdei bevezetés pedig hamar bekövetkezhet. A pontos dátumot a közelmúltbeli kérdezz felelekben árulták el, szóval ne maradj le róla! A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT párokkal indul, az USDT pedig a közösség igényei szerint a likviditás fő forrása lehet.

Miért válaszd a ScapesManiat?

A fent említett előnyök mellett más tényezők is befolyásolhatják az érme jövőbeli pályáját:

  • Nagyszerű listázás utáni marketing stratégia a folyamatos közösségi elkötelezettség és a nagyobb kereslet biztosítása érdekében.
  • Szilárd tokenkezelési terv, amely stabilitást és hosszú távú növekedési potenciált biztosít minden tokentulajdonos számára.
  • TGE a legjobb piaci feltételek mellett a lehető legrövidebb időn belüli maximális potenciális hozam elérése érdekében.
  • Korlátozott számú tokenkínálat, ami azt jelenti, hogy a szűkösség idővel komolyan növelheti a tokenek értékét.
  • A token birtokos portfóliójának bővítése új projektekkel. A diverzifikáció rendkívül előnyös lehet.
  • Jól kiegyensúlyozott tokenomika, a strukturált ütemterv megakadályozza a token-felhalmozódást, biztosítva a kereslet és kínálat állandó egyensúlyát.
  • Közeli DEX-en és CEX-en való bevezetések. A tőzsdékhez való hozzáférés likviditást és hozzáférhetőséget biztosít, ami azt jelenti, hogy bármilyen lehetőséget azonnal kihasználhat.
  • Sikeres audit a BlockSafu által. A projekt biztonságába vetett bizalmat erősíti egy harmadik fél által végzett alapos értékelésnek köszönhetően.

Ha lemaradsz, kimaradsz

Miért habozz tovább? Ezúttal ne hagyd ki a lehetőséget. Kattints az alábbi linkre, és csatlakozz egy potenciálisan vissza nem térő lehetőséghez.

>>> Regisztrálj az értesítésekre – Ne hagyd ki a lehetőséget<<<

Optimism (OP): A hatékonyság rétegei

Az Optimism (OP) jelentős fellendülést tapasztalt, sok token tulajdonos nyereségben van, ami a Worldcoin (WLD) hosting utáni megnövekedett hálózati használatnak tulajdonítható. 2024. január végén 3,10 dolláron értékelt árfolyam a birtokosok közel 90%-a nyereségben van. Az árfolyamot 2025-re 10,62 dollárra, 2030-ra pedig 42,59 dollárra becsülik. Az Optimism (OP) az Ethereum frissítéséből és a DeFi/NFT elfogadásából profitál. Ennek ellenére kihívásokkal néz szembe a szélesebb körű elfogadás és az esetleges szabályozási változások miatt.

Sei (SEI): A kereskedés forradalmasítása

A Sei (SEI) a bevezetés után lendületet kapott, az USDC integráció körüli érdeklődésnek köszönhetően. Árfolyama 2024 januárjára 0,6585 dollár körül mozgott. Az előrejelzések szerint a token értéke 2024-ben 1,66 dollár, 2030-ra pedig valószínűleg 7,77 dollár lesz, amit az innovatív kereskedés és a közelmúltbeli frissítések is elősegítenek. A Sei (SEI) V2 bevezetése és a szén-dioxid-semlegességgel kapcsolatos kötelezettségvállalás növelheti a vonzerőt, de a rövid kereskedési múltja óvatos optimizmust indokol.

Starknet (STRK): Új magaslatokon

A Starknet (STRK) 194%-os növekedést tapasztalt a teljes zárolt értékében (TVL), ami a piaci bizalom helyreállítását jelzi. A Starknet a negyedik legnagyobb Ethereum Layer 2 projektnek számít. Az ellentmondások és a 2 dollár alá esett ár ellenére a TVL növekedése optimizmust sugall. A token-kibocsátási hibák kezelése és az innováció fellendülést eredményezhet, különösen az Ethereum potenciális árnövekedésével. A Starknet (STRK) számára létfontosságú a lendület fenntartása a verseny és a piaci volatilitás közepette.

ApeX Protocol (APEX): A kereskedők felhatalmazása

Az ApeX Protocol (APEX) az első sikereken felbuzdulva éppen a második trade-to-earn fordulóját indítja. A lépés célja, hogy több ösztönzőt kínáljon a kereskedőknek, és javítsa a jutalmak struktúráját. Az innovatív trade-to-earn modell és a téteken keresztül elérhető további passzív jövedelem lehetősége táplálhatja a növekedést. Ugyanakkor a platform kereskedőktől való függőség és a piaci feltételek befolyásolhatják a hosszú távú sikert.

Következtetés

Az ígéretes érméknek hála, itt van a kereskedés ideje. Azon piaci szereplők számára, akik tudják, mikor kereskedjenek és mikor keressék a megfelelő lehetőségeket, ez lehet a legjobb alkalom. A mai kínálatból a ScapesMania kiemelkedni látszik, és a korábbi sikerei, valamint jelenlegi helyzete sokat elárul a potenciális jövőbeli pályájáról.

Honlap: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Bejelentő csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button