Buying Guides

Az új mémcoin ára 125%-ot emelkedett, követi az ETH-et és FET-et

A KangaMoon (KANG) meglehetősen gyorsan kúszik felfelé a ranglétrán. A harmadik fázisban lévő előértékesítés hatására mindössze egy hét alatt 125%-ot emelkedett. Az előrejelzések szerint ez az innovatív mémcoin akár 0,5 dollárig is szárnyalhat 2024-ben. Mindeközben az Ethereum (ETF) és a Fetch.ai (FET) továbbra is remek teljesítményt nyújtanak. Vizsgáljuk meg mindhármukat.

KangaMoon (KANG): 2024 legkeresettebb mémcoinja

A KangaMoon (KANG) felkerült a címlapokra. A KANG értéke mindössze egy hét alatt 125%-ot emelkedett, amely világszerte vonzza a befektetőket. Valójában a KangaMoon eddig több, mint 1,4 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során, várhatóan március végéig meglesz nekik a 2 millió dollár is.

A KangaMoon különbözik a többi mémcointól. Míg a többit a felhajtás vezérli, addig a KANG egy komplett ökoszisztémát kíván kiépíteni maga köré azáltal, hogy egy Play-to-Earn játékot indít el, melyben a KANG lesz a fő fizetőeszköz. A KANG segítségével játékon belüli tárgyakat vásárolhatsz, és frissítheted karaktereidet. A KangaMoon nemcsak a közösség-orientált fókusza miatt népszerű, hanem jelenleg különböző aktivitásért cserébe (pl. megosztás, kedvelés) KANG tokeneket lehet szerezni. Emiatt a KangaMoon jelenleg a legnépszerűbb mémcoin.

A mémcoin ára jelenleg csupán 0,01125 dollár, mivel még csak az előértékesítés harmadik szakaszában tart. Hosszú távon a Play-to-Earn NFT játékok piacában hatalmas potenciál van, 2028-ra elérheti akár a 885 millió dollárt is az előrejelzések szerint. Az iparági elemzők szerint bőven elképzelhető az is, hogy a KANG még 2024 második negyedévében eléri a 0,5 dolláros árfolyamot, mihelyst tőzsdére kerül. A legnagyobb hozamot hozhatja ez a mémcoin.

Ethereum (ETH): Felfelé ívelő pályán van

Az Ethereum

ETH Price
ETH Price
(ETH) árfolyama hatalmas mértékben emelkedett az elmúlt hetekben. A CoinMarketCap adatai szerint az ETH árfolyama 2528 dollárról 3975 dollárig emelkedett fel az elmúlt hónapban. A Piaci kapitalizációja ez idő alatt 303 milliárd dollárról 478 milliárd dollárra nőtt. Ez a hatalmas áremelkedés elsősorban a Dencun frissítés körüli izgalomnak köszönhető.

Az Ethereum technikai elemzése is nagyon ígéretesnek tűnik. Az ETH jelenleg 100 és 200 napos exponenciális mozgóátlag felett kereskedik. Ezen kívül 28 indikátor mutat vételi jelzést. Az iparági szakértők ezeket a mutatókat követik, hogy saját Ethereum ár-előrejelzéseiket készítsék el. Szerintük az Ethereum legalább 4100 dollárt fog elérni 2024 második negyedévében.

Fetch.ai (FET): 300%-os emelkedés

Mindeközben a Fetch.ai (FET) is stabilan zöldben kereskedik. A FET árfolyama 0,66 dollárról 2,64 dollárig emelkedett az elmúlt hónapban, míg a piaci kapitalizációja átlépte a 2,21 milliárd dollárt, amely 300%-os növekedést jelent.

A FET-tel kapcsolatos hangulat szintén bikás, 27 technikai indikátor adott ki „zöld jelzést”. A FET árfolyama jelenleg a 100 és 200 napos exponenciális mozgóátlag felett található, ez pedig szintén alátámasztja a bikás kilátásokat. Az elemzők szerint 2024 második negyedévében elérheti a 3,60 dolláros árfolyamot is.

Túlteljesítheti-e a KangaMoon az ETH-et és a FET-et?

A KangaMoon piaci kapitalizációja jelenleg messze eltörpül az előző két kriptovalutáéhoz képest, mivel csak 11,25 millió dollár. Emiatt a KANG sokkal nagyobb ütemben lépes mozdulni, mint az Ethereum (ETH) vagy a Fetch.ai (FET). A kockázatkedvelő befektetők számára ígéretes választás lehet a KangaMoon mémcoin, mely könnyedén felülmúlhatja versenytársait a következő időszakban. 10% bónuszért pedig keresd fel az alábbi linkeket.

Fedezd fel a Kangamoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button