Buying Guides

Az Uniswap és a Filecoin támogatói jövedelmező innovátorként azonosítják a Pushd-ot

Az Uniswap (UNI) és a Filecoin (FIL) egy új tokenre hívja fel a befektetők figyelmét. Sokuk számára csak a csúcson lévő bevételtermelés számít. Ez az oka annak, hogy a tőke gyakran ugrál egyik protokollból a másikba. És ahogy megfigyeltük, ez gyakran történik az előértékesített tokenekkel és protokollokkal kapcsolatban is.

A Pushd (PUSHD) protokoll egy új innováció, amely jövedelmező megtérülési lehetőségeket kínál. A Pushd-ot (PUSHD) mint e-kereskedelmi platformot a világ különböző pontjain élő napi kereskedők számára hozták létre. A platform innovációja az oka annak, hogy az Uniswap (UNI) és a Filecoin (FIL) befektetői ezt a protokollt választották, hogy nyereségüket visszaforgassák a piacra.

Az Uniswap (UNI) pirosra vált

Az Uniswap (UNI) jelenleg 11,91 $/token árfolyamon kerül értékesítésre. Ez azután következett be, hogy a Uniswap (UNI) 4,11%-ot veszített piaci értékéből az elmúlt hét napban. Ezzel a veszteséggel a Uniswap (UNI) teljes piaci tőkéje most 7,2 milliárd dollár, és a 18-ik helyen áll a listán. Ezen kívül a Uniswap (UNI) 14,62%-ot veszített a napi kereskedési volumenében, ezzel a token a 67-ik helyen áll. A hírek szerint a Pushd (PUSHD) jövedelmező hozamvárakozása miatt néhány Uniswap (UNI) befektető máris swappolt, hogy csatlakozzon az előértékesítéshez.

A Filecoin (FIL) már $4.7 milliárd értékű a piaci kapitalizációja szerint

A Filecoin (FIL) az első P2P tárolási protokoll a kriptotérben. Képzelj el egy olyan teret, ahol te választhatod ki, hogy ki tárolja az információidat anélkül, hogy hozzáférnének. Ez a Filecoin (FIL) protokoll. A 2017 végén indított Filecoin (FIL) hamar követőkre talált a piacon. A Filecoin (FIL) jelenlegi piaci kapitalizációja alapján a 25-ik helyen áll, és a teljes piaci értéke 4,7 milliárd dollár. A Filecoin-nak (FIL) egy napi átlag kereskedése 487 millió dollár, amivel a 40 legjobban kereskedő kripto között van a piacon.

A Pushd (PUSHD) lesz az első decentralizált e-kereskedelmi platform

A Pushd (PUSHD) első a maga nemében. A protokolltól nagy dolgokat várnak és néhány ezek közül akár első is lehet a kriptotérben. Ezért úgy tervezték, hogy minden felhasználó és kereskedő számára használatot biztosítson. Először is, a Pushd (PUSHD) lehet az első decentralizált e-kereskedelmi platform a Web 3-on. Emellett a Pushd (PUSHD) platformja lehet az, amely 3 perc alatt feldolgozza a regisztrációkat és a kifizetéseket.

A Pushd (PUSHD) lesz az első P2P platform, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy harmadik fél bevonása nélkül adják el áruikat. Nnatív tokenjének előértékesítése jelenleg is zajlik, és 0,125 dollárért lehet hozzájutni az előértékesítés hatodik szakaszában. A 250 millió token garantált market cap-jével a Pushd (PUSHD) az előrejelzések szerint a piacra lépése előtt milliárdos nagyságrendű piaci kapitalizációt érhet el. Javasoljuk, hogy nézz utána a Pushd-nak (PUSHD), mielőtt emelkedni kezd az ára.

Tudj meg többet a Pushd (PUSHD) elővásárlásról, és látogass el a weboldalra itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button