Buying Guides

Bikás a BONK és a Meme AI? Hozz okosabb döntéseket a technológiai befektetések terén

A kriptopiacon változás tapasztalható. A Bitcoin árfolyama az elmúlt héten több mint 12%-ot – 40 901 dollár körüli szintre – esett, ami ellentétes a bull run-ra vonatkozó várakozásokkal. Ez a csökkenés spekulációkhoz vezetett, melyek szerint az altcoinok felülmúlhatják a Bitcoint. Az altcoinok piaci dominanciája 50,9%-ra esett vissza, így új lehetőségek nyílnak a technológiai szektorban.

ScapesMania: A kriptovilág új szereplője

Február közeledtével a ScapesMania előértékesítési kampánya a befejezéséhez közeledik. Az azonnali bevezetés a mainstream platformokon történik majd, ami minden valószínűség szerint a sztratoszférába katapultálja a ScapesMania tokent.

A sikerhez vezető út a tőzsdei bevezetés után a stratégiai marketinggel kezdődik. A ScapesMania egy széleskörű szakértelemmel rendelkező csapat vezetésével új magasságokba törhet.

scapesmania presale

Mindezeken túl, a ScapesManiával való utazás nem csupán a digitális eszközök birtoklásáról szól, hanem arról is, hogy élvezhesd a token-visszavásárlás és -égetés, valamint a staking előnyeit.

A ScapesMania tokenje erős gyakorlatiasságával emelkedik ki a mémérmékkel teli piacon. Csatlakozz ahhoz a közösséghez, amely hisz a ScapesMania valós alkalmazásaiban és hosszú távú életképességében!

Az előértékesítés végéhez közeledve a visszaszámlálás megkezdődött, a kedvezményes tokenek megszerzésének lehetősége egyre csökken. Ne hagyd ki a lehetőséget – cselekedj most!

Kiemelkedő jellemzők

A ScapesMania egy egyedülálló szerencsejáték-ökoszisztéma, ahol a kriptóot favorizáló közönség egyesíti erőit az alkalmi játékosok élénk közösségével, ezzel megnyitva az utat a jelentős növekedéshez. A ScapesMania lelkesedéstől pezsgő közössége, a tömeges/ kiskereskedelmi hozzájárulásokból eddig több mint 4 500 000 dollárt gyűjtött össze.

>>> Utolsó esély az elővásárlási kedvezményre – cselekedj most, mielőtt túl késő lenne! <<<

A tulajdonosok felhatalmazása

A ScapesMania garantálja, hogy a résztvevők pontosan azt kapják, amire vágynak. A játékosok élvezhetik kedvenc időtöltésüket, míg a kripto rajongók kihasználhatják az ökoszisztéma teljesítményét és a DAO-n keresztül alakíthatják annak jövőjét. Mindezt anélkül, hogy játszanának.

A ScapesMania tokenek megszerzése ráadásul extra előnyöket is biztosít. Az előértékesítéshez való csatlakozással összesen akár +107%-os bónuszt is szerezhetsz.

Bővülési lehetőségek

A ScapesMania a hatalmas – 376 milliárd dolláros – játékipar része, növekedési potenciálját ez a virágzó piac táplálja. A ScapesMania szerepel már a főbb tracking platformokon, és várhatóan hamarosan a főbb tőzsdéken is megjelenik, ehhez jelenleg is tárgyalásokat folytatnak. A tőzsdei platformokon való debütálása után a tokenbirtokosok nagyobb likviditásra és könnyebb hozzáférésre számíthatnak a kereskedéshez.

A legutóbbi nagy hullám azon bálnáknak köszönhető, akik legalább 20 000 dolláros befizetésükkel a ScapesMania-t választották.

A ScapeMania kilátásai

A ScapesMania tokenek jelenleg nagyon olcsók, az előértékesítés során tokenenként mindössze 0,007732 dollárba kerülnek. Az előértékesítés korai befektetői potenciálisan jelentős hozamra számíthatnak, a ScapesMania tőzsdei debütálását követően. Természetesen a már most is előnyös ROI csak a kezdet, mivel a ScapesMania ambiciózus tervekkel rendelkezik a tőzsdei bevezetés utáni többlépcsős fejlesztéssel kapcsolatban.

Utolsó esély: Most ragadd meg a lehetőséget a kedvezményes tokenekre!

Ez az utolsó esélyed, hogy a kezdetektől meglovagold ezt a potenciális növekedési hullámot. A ScapesMania-t NEM fogod tudni többé megvásárolni ezen az áron. A a pénzed megsokszorozásának potenciális lehetősége épp olyan gyorsan elillanhat, mint az összes nagyobb bónusz időbeli korlátja. Cselekedj gyorsan, hogy minél többet nyerj!

buy scapesmania button

Biztosítsd be a nagyobb nyereségedet a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszával! Használd a GCA715 kódot egy a fizetésnél található erre fenntartott rubrikában, hogy még jobb üzletet köss egy olyan kriptora, ami miatt az egész kriptoközösség irigykedni fog rád.Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Bonk (BONK): A mémérmék piacának hullámvasútja

A Bonk (BONK) piaci teljesítménye jelentősen visszaesett, a határidős nyílt érdeklődés az elmúlt tíz nap legalacsonyabb pontjára esett. Ezt a csökkenést a Bonk árfolyamának 42%-os esése kíséri az elmúlt hónapban, a 2023. december 15-i 0,000024 dolláros csúcsról a jelenlegi 0,0000118 dolláros értékre, ami 18%-os esést jelentett csak az elmúlt héten.

Meme Ai (MEMEAI): A mémérmék piacának új belépője

A Meme Ai (MEMEAI) erős kezdéssel lépett a piacra, árfolyama 0,001894 dollárról 0,01377 dollárra emelkedett. Az érmével mind az Uniswap v3 decentralizált tőzsdén, mind az IndoEx központosított tőzsdén kereskednek. Legnagyobb volumenben az IndoEx-en fordul elő.

A Meme Ai (MEMEAI) gyors térnyerésével felkerült a mémérmék top 10-es listájára. Nemrégiben azonban 80%-os árfolyamcsökkenésen ment keresztül, ami jól mutatja a mémérmék volatilitását. Az elemzők különböző mutatók alapján a 100-ból 71 pontot adtak neki.

Következtetés

A Bonk (BONK) és a Meme Ai (MEMEAI) coinokkal kereskedők számára a közelmúlt piaci változásai kiemelkedően fontos szerepet játszanak. A piac fejlődésével azonban a bika trend alábbhagyhat, és a kripto kereskedők figyelme az olyan újabb lehetőségek felé fordulhat mint a ScapesMania.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button