Buying Guides

Első eladására készül a népszerű Ordinals bevésési projekt

A Taproot Wizards, amely a Bitcoin Ordinals tavalyi őrületét kihasználva 7,5 millió dollárt gyűjtött össze, most a vállalat történetének első értékesítésére készül.

Annak ellenére, hogy a 2023 elején bevezetett, és azóta sokat kritizált Ordinals protokoll valamilyen szinten tovább növelte a Bitcoin népszerűségét, a mempool túlterheltségét és egyben magasabb díjakat is eredményezett.

A tavalyi Ordinals őrület során felfutott bevésési projekt, a Taproot Wizards most először kínál eladásra egy gyűjteményt. A Quantum Cats nevű kollekció összesen 3333 macskás NFT-t tartalmaz, amelyek egy OP_CAT néven ismert Bitcoin-fejlesztési javaslat tiszteletére készültek.

Bitcoin Ordinals projekt

Az Ordinals miatt egyetlen nap alatt közel 10 millió dollárt szereztek a bányászok

Érdemes megjegyezni, hogy a Bitcoin Ordinals okozta rengeteg beragadt tranzakció és a magas díjak miatt sok Bitcoin maximalista különböző intézkedéseket javasolt ezek blokkolására, azzal érvelve, hogy a hálózatot kizárólag a tranzakciók számára kell fenntartani, azonban egyesek ezeket a törekvéseket a cenzúrához hasonlították.

Mindenesetre a bányászok kifejezetten jól jártak az Ordinals-szal és az azzal járó megemelkedett díjakkal: ahogy arról beszámoltunk, 2023. december 16-án, mindössze egyetlen nap alatt közel 10 millió dollárnyi díjat gyűjtöttek be a bányászok.

Egyébként Dan Held, a Taproot Wizards marketingigazgatója elmondta, hogy ez az első gyűjtemény, amelyet eladásra kínál a vállalat, mivel az első kollekció, amit minteltek, a Taproot Wizards volt, azt viszont nem kínálták eladásra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button