Buying Guides

Élve felfalták a bálnák az ártatlan sárkánykriptót

A blokklánc-technológia világa továbbra is a bikák patáinak hangjától visszhangzik. Míg a jelek szerint a bitcoin esetében a 66,000 dolláros szinten egyre erősebb támasz alakul ki, a SOL alapú SMOG mindenki legvadabb álmát is túlszárnyalja.

Az előző napokban a Smaug a sárkányról mintázott kriptó értéke robbanásszerűen emelkedett, így mostanra már 0.35 dolláros szintnél mozog. A lendületet kétségtelenül az adja, hogy egyre nagyobb az esélye annak, hogy a Binance kínálatába kerül a SMOG.

Történelmi hozamok a láthatáron

A fejlesztők ügyesen ráéreztek, hogyan kell sikeres projektek létrehozni. Erre ékes példa, hogy a tokenkészlet harmada kifejezetten airdropokra van elkülönítve.

Ennek hála a közösség tagjai napi, heti és havi rendszerességgel is ingyenes tokenekhez juthatnak, néhány egyszerű feladat végrehajtásával.

A felsorolt okok miatt egyre többen látják úgy, a SMOG értéke a közeljövőben egészen az 1 dolláros szintig katapultálhat.

Ez azért is tűnik valószínűnek, mivel az előző évekhez hasonlóan most is a mém tokenek a legnagyobb nyertesei a rallynak.

Bár a részvények világában kifejezetten ritkának számít az 1000 százalékos hozam, a Smog segítségével még ennél is magasabb bevételhez lehetett jutni.

Ráadásul nem csupán azok jártak jól akik az elsők között tudtak csatlakozni hanem azok is, akik az előző napokban vásároltak.

Cikkünk írása idején a Smog értéke az előző 24 órában a legjobban teljesítő kriptó volt. Arról nem is beszélve, hogy heti bontásban 500 token közül a $SMOG segítségével lehetett a harmadik legmagasabb profitot realizálni.

Mindezt úgy, hogy még nem történt meg az egyre valószínűbbnek tűnő Binance listázás!

Összehasonlításként, amikor a népszerű CEX kínálatába bekerült a Dogwifhat és a MYRO, az árfolyam azonnal függőleges irányba fordult. Most pedig úgy tűnik a történelmi sikerekben a $SMOG lesz a soros.

Lényeges kiemelni, hogy a Binance mellett olyan tőzsdék híre is felröppent a listázással kapcsolatban mint az OKX és a KuCoin.

Bármi is lesz egy dolog biztos. Amikor a nagyobb kriptotőzsdék a szárnyuk alá vesznek egy tokent, annak általában csillagászati profit a vége.

Elnézve az előző 1 óra árfolyamának alakulását, a listázásra minden esély meg is van.

Megnézem a Smog oldalát

Felsorakoztak a WIF bálnák a SMOG mögött

Meglepő módon a sárkányos kriptó értékére a legnagyobb hatást a WIF bálnái gyakorolták.

Erre ráadásul még a SMOG fejlesztői rá is játszottak, egy szinte pimasz megoldással. A Zealy felületén elérhetővé tettek ugyanis egy WIF SMOG swapot. Mindeközben az airdrop feladatok elvégzők megállás nélkül kapják a méltán kiérdemelt airdrop jutalmukat.

Az említett swap keretében a WIF tulajdonosok XP-t kapnak annak arányában, hogy mennyit WIF-et váltanak át SMOG-ra. Végezetül minél magasabb az elért XP szintje, annál nagyobb lesz a jutalomként kapott airdrop mennyisége is.

Más szóval akik a WIF helyett a SMOG-nak adnak bizalmat, duplán jól fognak járni.

Amennyiben te is rendelkezel Dogwifhat tokenekkel, az alábbi lépéseket kell elvégezned a részvételhez:

  • Csináld meg a WIF SMOG swapot Birdeye-on vagy Jupiteren
  • Készíts egy fotót a swapról, majd azt juttasd el a projekt fejlesztőihez.
  • Ezért az 1. airdrop szakasz lezárása előtt megkapod a swapért cserébe járó XP-t

A második lépést meg tudod tenni a fejlesztők Telegram és Discord felületén egyaránt.

Izgalmas azonban, hogy nem kizárólag a WIF bálnák azok, akik felfigyeltek a SMOG-ra. Az alábbi képen az előző órák során látott, 10,000 dollár feletti bálnaaktivitás látható.

Érdekel a Smog

250 millió már teljesült, jöhet az 1 milliárd

Írásunk idején az 1 milliárdos várható méretnek már a negyede, vagyis 250 millió dollárt sikerült elérni. Mindezt ráadásul úgy, hogy jelenleg több mint 64,000 tárcában pihennek SMOG tokenek.

Érthető módon ezzel párhuzamosan a kereskedési volumen is elképesztő méreteket öltött. Az előző 24 óra során 6.3 millió dollárnyi sárkányos token cserélt gazdát.

Ezek a számok azonban még mindig eltörpülnek azokhoz képes, amelyek a Binance listázás esetén jelenhetnek meg. Abszolút elképzelhetőnek látszik, hogy ebben az esetben más tokenekhez hasonlóan a SMOG mérete is milliárdos méretek fog ölteni.

A Shiba Inu mérete például írásunk idején már 20 milliárd dolláros mérettel rendelkezik.

Szintén izgalmas fejlemény, ami a jövőben várható árfolyamot alapjaiban határozhatja meg, az ázsiai piac aktivitása. Mivel most kezdődött a sárkány éve, ezért sok befektető tradicionális okokból is vásárolt némi $SMOG-ot.

Továbbá jelenleg úgy tűnik a BTC egy konszolidációs időszakba lépett be. Ekkor sokan döntenek úgy, hogy realizálják az eddig elért hozamukat, amit később jó eséllyel olyan kriptókba fektetnek, amilyen a SMOG.

Azok, akik még az első között csaptak le a SMOG tokenekre szinte hihetetlen, 22,543 százalékos profitot tudtak elérni.

Így tudsz csatlakozni a SMOG táborához

Amennyiben szeretnél vásárolni, azt több kriptóval is meg tudod tenni különböző felületeken keresztül.

SOL használata esetén a legegyszerűbben a Jupiter decentraliztált kriptotőzsdén van lehetőség a vásárlásra. Jó azonban ha tudod, hogy Solana alapú kriptók esetében külön kriptotárcára lesz szükséged. Ezek viszont ingyenesek, és a beszerzésük nem vesz több időt igénybe néhány percnél.

Köszönhetően az Ethereum wormhole-nak SOL mellett a vásárlásra ETH-val is mód nyílik. A tranzakciót a SMOG hivatalos weboldalán keresztül tudod elvégezni ETH és USDT használatával.

Érdemes lehet viszont még hardcore ETH használóként is megfontolnod a SOL-t, mivel az előző napokban 200 dolláros gázdíjra is láthattunk példát.

Az Ethereum már a 4000 dolláros szintet nyaldossa, amihez hasonló 2021 végén láthattunk egy rövid időszak erejéig.

Ezzel párhuzamosan a gázdíjak is emelkednek, amire sokan válaszul inkább más -sok esetben Solana – hálózatot választanak.

Ezt a jelenséget jól szemlélteti, hogy míg a DOGE és a SHIB értéke csökkent, addig a SOL tokenek pozitív irányba mozogtak.

Amennyiben érdekel a SMOG, esetleg új kriptókat fedeznél fel, az alábbi videónkban megismerheted a jelenleg elérhető legjobb tokeneket.

Ha pedig a legújabb fejleményeket szeretnéd nyomon követni, esetleg valami kérdés merült fel benned, azt számos csatornán fel tudod tenni. A SMOG jelen van X-en, Discordon és Telegramon egyaránt, így több platformon is másodpercek alatt képbe lehet kerülni vagy segítséget lehet kapni.

Az altcoinok szezonja javában dübörög és a jelenlegi sztárok kétségtelenül a SOL-t használó mém kriptók.

Éppen ezért ha egy jó lehetőséget keresel, még a közelgő Binance listázás előtt jó ötlet lehet beszerezni némi SMOG-ot!

Megnézem a Smog oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button