Buying Guides

Ez a 4 altcoin lehet a közelgő bikapiac sztárja

A szakértők szerint a Bitcoin

BTC Price
BTC Price
értéke elérheti akár a 200 000 dollárt is a felezési eseményt követően. Ahogyan nő az izgalom, a tapasztalt befektetők kutatják a legnagyobb potenciállal rendelkező lehetőségeket. A piac feltörekvő csillagainak felfedezése kulcsfontosságú lehet azok számára, akik diverzifikálni szeretnék portfóliójukat a következő bikapiac előtt.

A BlastUP előértékesítése elérte a 3 millió dollárt

A BlastUP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja lenyűgözően debütált. A projekt egy hónap alatt átlépte a 3 millió dolláros finanszírozást, mivel sok tapasztalt befektető szeretne korán beszállni a projektbe a profit maximalizálása érdekében.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai mindemellett számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az airdropok-ban való részvételt, az IDO-részvételekért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamit az extra kamatot, melyet a staking funkcióban kapnak.

A BlastUP kiemelkedik a piac jelenlegi tömegéből, mivel a mögötte álló ökoszisztéma, a Blast a hatodik legnagyobb zárólt értékkel – vagyis TVL-lel – rendelkezik a DeFi Llama adatai alapján. Ezzel a BlastUP kétségtelenül garantálja az induló vállalkozások sikerét. A csapat mottója a „Grow faster, earn more” magyarul annyit tesz, hogy ’növekedj gyorsabban, érj el többet’.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt árfolyama az egekbe szökne! <<

Kilátások az Avalanche számára

Az Avalanche natív tokenje, az AVAX jelenleg 53,96 dolláron áll, ez pedig a 10- és 100 napos mozgóátlag felett helyezkedik el. Ha folytatódik az emelkedő trend, akkor a közeljövőben célkeresztbe kerül az 57,66 dolláros ellenállás, mely megtartása előmozdíthatja a 76,32 dolláros ellenállás megugrását is.

Ennek ellenére az AVAX számára benne van a pakliban a korrekció esélye is. Ebben az esetben a 33,98 dolláros és a 26,97 dolláros támasz nyújthat menedéket és biztonsági hálót a befektetők számára. Érdemes óvatosan eljárni, ugyanakkor egy kisebb korrekció remek beszállót is teremthet azok számára, akik lemaradtak.

A Starknet potenciális emelkedő trendje

A Starknet a közelmúltban elérte a 2,16 dollárt, mely nagyon stabil emelkedésről ad tanúbizonyságot. Rövid távon a kereskedők hatalmas haszonra tehettek szert, a projektben rengeteg potenciál van még, idő pedig rengeteg van arra, hogy bizonyítsa a projekt valódi erejét.

A jelenlegi lendület ellenére érdemes óvatosan megközelíteni az STRK-ba való befektetés kérdését, hiszen a projekt fiatal, könnyedén visszatesztelésre kerülhet egy alsóbb támasz a profitrealizálások közepette. Az erősödés ellenére a negatív MACD vagy a magas RSI érték korrekciót vetít előre.

A Render készen áll a növekedésre

A Render jelenlegi árfolyama 10,94 dollár, mely a 10,72 dolláros kulcsfontosságú szint felett helyezkedik el. Ez bizakodásra ad okot, ugyanakkor nemrég a 9,12 dolláros szint körül ingadozott az RNDR, szóval nem olyan biztos a helyzete. Egy erősebb korrekció esetén könnyedén az 5,09 dolláron lévő támaszon találhatjuk a GPU-szolgáltató árfolyamát, ugyanakkor a 10 napos egyszerű mozgóátlag emelkedő trendje a bikák számára kedvez.

Objektíven vizsgálva a Render helyzetét, a 100 napos egyszerű mozgóátlag (6,54 dollár) az a szint, amit folyamatosan figyelni kell, mivel a Render az egyik legforróbb narratíva, az AI képviselője a kriptopiacon. Ezáltal sokkalta izgalmasabb mozgásokra képes, mint versenytársai.

Következtetés

Kétség sem fér hozzá, hogy a Bitcoin-felezés számos altcoin számára teremt hatalmas lehetőséget, és egy bikapiacon nehéz igazán mellé lőni. Ugyanakkor a BlastUP a Blast ökoszisztéma támogatásának köszönhetően nagyon stabil opciót kínál azon befektetők számára, akik már korán szeretnének beszállni egy projektbe. Az AI-eszközök és Web3 integráció olyan funkciókat szolgáltat, melyek megerősítik a BlastUP rajongóit abban, hogy eltökéltségüket egy stabil projekt mellett tették le, amelyik rendkívül erős szinergiában van a Blast-tal.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button