Buying Guides

Ez az ugatva nyávogós mém érme lehet az új nagy bumm

A legfrissebb Solanás mém érme, a DogWifCat (DWIFC) március 20-án, szerdán 17:00 órakor (UTC) vetette meg a lábát a DEX tőzsdéken. Péntekre egy vásárlási roham következtében az elmúlt 24 órát tekintve 192,77%-os növekedéssel 0.01616 dollárra emelkedett.

Igaz, hogy a Bitcoin mostanában új történelmi csúcsot állított fel, és ezt a dicsőséget nem is akarjuk elvenni tőle, de azért van szemünk arra is, hogy észrevegyük a Solana lánc sikerhalmazát, melybe beletartozik a BONK, a Dogwifhat, a SMOG, a BOME és a SLERF is.

A Solana blokklánc robusztusságára és értékességére kiváló bizonyítékul szolgálnak a lánc mém érméi. Ebbe a dicső körbe lépett be most a DogWifCat, amely eddigi rövid kriptoélete során máris tarol a piacon.

coinmarketcap dogwifcat
Forrás: Coinmarketcap

A kriptobizniszben ismerősen cseng a Wif-hat család, és annak megannyi változata. A DogWifCat viszont gondolt egy nagyot, és a “hat” szócskát, azaz a kalapot elhagyva behelyettesítette azt a rá rímelő “cat” azaz macska szócskára. Mivel a mém érmék tájékán rengeteget számít az, hogy egy érmét mennyire kapnak fel, egy jól hangzó név sokat hozhat a konyhára.

Szóval itt van ez a jól rímelő DWIFC érme, mely 24 órás kereskedési volumene jelenleg több, mint 44 millió dollár, és igen, még csak szerdán indult.

A bálnák annak is örülnek, hogy a likviditás most 5,32 millió dolláron áll, azaz van bőven tartalék a nagy tranzakciók egyszerűsítésére.

A DogWifCat tokenkészlete 1 milliárdra rúg, a DWIFC token címe pedig a következő: wifhHP4nsNmhXJx9Rrq9NFiYShUTFAreM5LKHso5qXK.

dogwifcatcoin tokenomika
A kis szőrös macska-kutya mixből álló barátunkat jelenleg egyre többen szeretnék “háziállatnak”, a Dextools adatai szerint tulajdonosainak száma 3,92 ezer.

A bálnák leszámolnak a BONK, a MYRO, a BOME és a SLERF részvényeikkel, hogy megvegyék a DWIFC érmét?

A DWIFC tokent a Jupiter és a Raydium decentralizált tőzsdéken lehet megvenni SOL-lal vagy egyéb Solana-alapú tokennel. A mostani piaci helyzet remek alkalom arra, hogy felvegyük a nyereséget a szárnyaló Solana érmékből (BONK, MYRO, BOME és SLERF), és bizonyos hányadát DWIFC-be forgassuk bele.

Ahogy a DogWifCat honlapja is mondja: “Much coin, such meme, add cat. DogWifCat = so investment.” Szóval igen sok pénzhez lehet jutni ezzel a speciális kutya-macska mém érme keverékkel.

dogwifcat mi az
Persze nehéz egy olyan mém érmét mondani, amely 100%, hogy befutó lesz, és rengeteg ROI-t hoz, de ha lehet hinni a bennfenteseknek, a bölcs bálnák most nagyon bíznak ebben a projektben, szóval megérheti részt venni a játékban.

Nézd csak, egy bálna a DogWifCat Telegram-csatornája szerint beszállt a projektbe egy 102 000 dolláros vásárlással.

A DWIFC nem akar több lenni, mint ami: egy kutya, amihez egy macska kapcsolódik, vagy fordítva? Az érme az ellentétek egyszerű egységét helyezi porondra, és könnyen vírusossá válhat.

A DogWifCat (DWIFC) lehet a következő BOME vagy SLERF?

A bölcsen elnevezett érmének minden eszköze megvan arra, hogy megragadva a korszellemet a BOME vagy akár a 400 millió dolláros piaci kapitalizációval táncoló SLERF érme babérjaira törjön.

Persze egy mém érmékkel tarkított piacon egy pár napos érme esetében nem lehet előre megtippelni, hogy a későbbiekben meddig juthat el. A SLERF mém érme árfolyama akkor inogott meg, amikor a fejlesztő egy rossz címre küldte el az ICO tokeneket. De aztán itt termett a DogWifCat…

A SLERF token kereskedési volumene a hét elején rekordot döntött 2,7 milliárd dollárral, és kapaszkodj meg, ez meghaladta a teljes Ethereum ökoszisztéma forgalmát. Ekkor, azaz március 19-én döntötte meg történelmi rekordját is 1,37 dollárral.

A Solana egyébként 2023-ban megkapta a “Sam coin becenevet, mivel csábította az FTX tőzsde alapítójához, Sam Bankman-Friedhez köthető cégek befektetéseit.

A dolgok viszont változnak, és a bajba jutott eszközöket vásárló cégek azt panaszolják, hogy az FTX hitelezői igyekeznek visszalépni a korábbi megállapodásoktól, és arra törekszenek, hogy eladják az FTX számláikat és a benne lévő érméket, mint például a Solana.

coinmarketcap slerf
Forrás: CoinMarketCap

A fejlesztőt körülvevő bizonytalanság nem tesz jót a SLERF árfolyamának, és úgy néz ki, a pörgése kissé alább is hagyott. Az árfolyam az elmúlt 24 órában 3,09%-ot zuhant, és a március 18-i indulás óta is 4,34%-ot esett.

Szerintünk érthető, hogy a piaci résztvevők aggódnak amiatt, hogy a névtelen SLERF fejlesztő további banális kódolási hibákat ejt.

Meglehet, hogy a SLERF árfolyama csak leült egy kicsit pihenni, de sokan képtelenek vállalni a kockázatot, és nem feketnek több pénzt a lajháros érmébe. Főleg, hogy itt az új figyelemfelkeltő DWIFC. Ez tehát a tökéletes alkalom a DWIFC számára ahhoz, hogy nyereséggel lássa el a kedvelőit.

Egy másik friss Solana mém érme a BOME, amely ugyan tőzsdei indulását nagy elánnal kezdte, de azóta az az árfolyama kelletlenül lejjebb sodródott.

A DogWifCat lehet, hogy csak egy macskásan kutyás mém érme, de talán életed legjobb kriptós üzletévé válhat. A bikapiac még csak most startol, és a mém érmék vezetik a sort. A Solana alapú mém érmék pedig velünk kívánkoznak maradni még nagyon hosszú ideig.

dogwifcat arfolyam
Csatlakozz te is a DogWifCat Holdra tartó rakétahajójához, és rendezkedj be a hosszú távú haszonszerzésre!

Tartsd a kapcsolatot ezzel az új ugatva nyávogó érmével az X/Twitter és a Telegram oldalán.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button