Buying Guides

Ezek a layer 2 projektek jelenthetik a legrövidebb utat a maximális hozamhoz

A legújabb technológiai vívmányok felfedezése jelentős nyereséghez vezethet. A 2024-es bikafutás során az innovatív layer 2 megoldások vannak az élen, amelyek a potenciális növekedés erőteljes útját kínálhatják. Ez a cikk ezeket a friss lehetőségeket tárja fel, kiemelve azokat a potenciális szereplőket, amelyek a befektetőket kiemelt hozamokhoz juttathatják.

BlastUP előértékesítés: A Blast ökoszisztéma első launchpadja

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blaston, az élvonalbeli layer 2 megoldáson, amely mindössze 35 nap alatt gyorsan elérte az 1 milliárd dollár összértéket. Ebből adódik, hogy a BlastUP sikere is nyilvánvaló lehet, hiszen néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze, és ezzel magára vonta a hozzáértő korai befektetők figyelmét.

A BlastUP a “növekedj gyorsabban, keress többet” mottót képviseli. A launchpad elsődleges célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, hogy már a kezdetektől fogva fel legyenek készülve a sikerre.

A platform sarokkövét jelentő BlastUP token hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a tétjuttatásokhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Növekedj gyorsabban és keress többet a BlastUP előértékesítésével <<

A token tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az Airdrop hozzáférés, különleges jutalmak az IDO-kban, és a téteken keresztüli kamatszerzés.

A BlastUP elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat. A projekt gyorsan teret nyer az ökoszisztéma résztvevőinek javára.

A BlastUP terve 2026-ig terjed. Magában foglalja az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését, amik tovább gazdagíthatják az ökoszisztéma képességeit.

>> Csatlakozz a BlastUP előértékesítéséhez, szabadítsd fel a korai előnyöket <<

Egy pillantás a Polygon volatilitására

A Polygon (MATIC) sokszor megjárta a hullámvölgyeket. Jelenleg 0,85 és 0,99 dollár között kereskedik, miután az elmúlt héten valamivel több mint 5%-ot esett. Az esés azonban korábban elkezdődött, mivel az elmúlt egy hónapot tekintve több mint 22%-kal csökkent az árfolyam. A hat hónapos adatokat tekintve viszont több mint 75%-os emelkedés tapasztalható. A layer 2 projekt mozgása a nagy változások miatt impulzívnak tűnik.

A MATIC mehet feljebb vagy lejjebb, senki sem tudja pontosan megmondani, hogy mi fog történni. Lehet, hogy emelkedik, és 1,07 dollárig vagy akár 1,22 dollárig is eljuthat. De ha nem megy olyan jól a szekér, akkor 0,78 dollárig vagy akár 0,63 dollárig is eshet. A mozgások keverékét tekintve fontos a befektetői óvatosság.

Pillanatkép a Mantle ármozgásairól

A Mantle (MNT) árfolyama az elmúlt hat hónapban jelentősen, 285%-al emelkedett. Rövidebb távon az árfolyam az elmúlt egy hónapban közel 29%-kal, az elmúlt héten pedig 7%-kal emelkedett. Jelenleg az MNT 1,23 és 1,52 dollár között cserél gazdát. A mozgások folyamatos bikás trendre utalnak, de az 1,63 és 1,92 dolláros ellenállási szintek miatt a kereskedők akadályokba ütközhetnek.

Az MNT jövőjét tekintve a magas hathavi emelkedés pozitív kilátásokat hordozhat. A közelmúltbeli 30,38-as RSI azonban potenciális túlértékesítésre utal, ami egy lehetséges árstabilizálódásra vagy visszapattanásra utalhat. A legközelebbi támasz 1,05 dollárnál lehet, de ha ezt áttörik, a következő biztonsági háló 0,76 dollárnál található. A jelenlegi növekedést a mutatók alapján az óvatos optimizmus jellemzi legjobban.

Az Optimism tendenciáinak áttekintése

Az elmúlt héten az Optimism (OP) árfolyama több mint 11%-kal csökkent, míg az egy hónapra vonatkozó csökkenés megközelítette a 34%-ot. Ennek ellenére az elmúlt hat hónap jelentős, mintegy 148%-os emelkedést mutatott. Jelenleg az OP 2,80 és 3,64 dollár között mozog. A mutatók korrekciós mintázatot jeleznek, amit az alacsonyabb RSI és sztochasztikus értékek is megerősítenek. Mindez az  árfolyam stabilizálódási kísérletét mutatja.

Az OP, mint az egyik kiemelkedő layer 2 projekt, nehéz út elé nézhet, ha az árfolyam a 2,41 dolláros támasz alá megy. Ha a csökkenő nyomás folytatódik, akkor az 1,57 dolláros második támasz is szóba jöhet. Van azonban lehetőség a fellendülésre is. A 4,08 dolláros közeli ellenállás meghaladása megteremtheti a terepet a 4,92 dolláros második ellenállási szint eléréséhez.

Az Arbitrum jövőbeli kilátásai

Az Arbitrum (ARB) jelenlegi árfolyama 1,39 és 1,67 dollár között mozog. Az elmúlt héten az ARB árfolyama nagyjából 3%-ot esett. Ha visszatekintünk az elmúlt egy hónapra, az árfolyam több mint 27%-kal esett. Az elmúlt hat hónapban azonban az érme lenyűgöző, 87%-os növekedést produkált. Az ármozgás az utóbbi időben inkább a lefelé mutató oldalon volt, ami korrekciós tendenciára utal.

Az elemzők megfigyelése szerint az ARB jelenleg az 1,80 dolláros legközelebbi ellenállási szint alatt, és az 1,25 dolláros legközelebbi támaszszint felett mozog. Ha az ARB átlépi a 2,08 dolláros második ellenállási szintet, akkor indokoltak lehetnek a bikás kilátások is. A befektetőknek azonban óvatosnak kell lenniük, mivel a 0,97 dolláros támasz medvés fordulatot hozhat.

Következtetés

Az olyan layer 2 megoldások, mint a MATIC, az MNT, az OP és az ARB ígéretes lehetőségeket kínálnak a nyereség növelésére. Rövid távú kilátásaik azonban nem garantálnak maximális hozamot. Ezzel szemben a BlastUP a robusztus koncepciójának köszönhetően kiemelkedik a tömegből. Így a projekt a legnagyobb hozampotenciállal bírhat, különösen a folyamatban lévő bikafutás során. A koncepció ereje és az ökoszisztémához való kötődése vonzó választássá teszi a befektetők számára, akik szeretnének tőkét kovácsolni a bikás hangulatú piacon.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button