Buying Guides

Ezek a piac mélyén lapuló altcoin drágakövek

A kriptopiacra nemrégiben 110 milliárd dolláros beáramlás érkezett, nevezetesen az olyan mémcoinoknak köszönhetően, mint a Dogecoin (DOGE). A bálnák 1,4 milliárd dogecoint (DOGE) vásároltak 280 millió dollár értékben, ami a kriptovaluta 6,74%-os árfolyam-emelkedéséhez vezetett az elmúlt 24 órában. A rejtett gyöngyszemek gyakran a mainstream hírek mögött rejlenek; mélyreható elemzéssel kiválasztottuk a legjobban teljesítő coinokat, de döntő fontosságú, hogy mindenki maga tanulmányozza a lehetőségeket.

ScapesMania: A nagy debütálás

Az előértékesítési siker után a ScapesMania végre megjelent a tőzsdén. A hatalmas, 6,125 millió dolláros finanszírozással és 18.400 tulajdonossal mostantól a PancakeSwapen is elérhető.

Siker a kezdetektől

A ScapesMania debütáló kereskedési napja figyelemre méltó volt. A tulajdonosok száma a tőzsdei bevezetést követő első 24 órában lenyűgöző 18,48 ezernél stabilizálódott.

Scapesmania első kereskedési napja

A több mint 2535 vétel és 1651 eladás szinte azonnal végrehajtásra került, a kereskedési forgalom pedig elképesztő 2,25 millió dollárra emelkedett. Az coin az első néhány órában gyorsan leuralta a DEXTools Hot Pairs listáját is.

Scapesmania hot pairs

Alig három héttel a bevezetés után a token a 0,01477 dolláros csúcsárfolyamra szökött, ami elképesztő, 147,77%-os növekedést jelent.

scapesmania grafikon

Scapesmania gomb

A ScapesMania vonzerejének titka

A ScapesMania azzal tűnik ki a kriptovilágból, hogy szoros kapcsolatot ápol a közösségével. Itt a játékosok a kripto szofisztikáltsága nélkül merülhetnek el a játék által nyújtott élményekben, míg a tulajdonosoknak lehetőségük nyílik a fejlesztés befolyásolására és az ökoszisztéma jövőjéne alakítására.

A Statista szerint 2027-re az alkalmi játékipar elképesztő 19,12 milliárd dollárra fog növekedni, és a ScapesMania készen áll arra, hogy kihasználja ezt a gyarapodást. A jelenlegi bikafutam arra enged következtetni, hogy az új altcoinszezon már a küszöbön áll, és ezt a hullámot a játéktokenek fogják tudni a leginkább meglovagolni.

Mit kapnak a tulajdonosok?

Íme, ezek az előnyök várnak a $MANIA tulajdonosaira:

  • Kiegyensúlyozott tokenomika cliff-fel és vestinggel: ezek a mechanizmusok a kereslet-kínálat egyensúlyának fenntartásával segítik a stabilitás biztosítását.
  • DAO-irányítás: a tulajdonosok befolyásolhatják az ökoszisztéma fejlődését a döntő fontosságú kérdésekről való szavazással.
  • Stake-elési program: A tagok további jutalmakért stake-elhetik tokenjeiket.
  • A token felhasználhatóságának növelése: a token a kísérleti játékprojektben játékbeli valutaként fog működni, szavazati joggal ruházza fel a birtokosokat a fejlődő DAO-ban, és lehetővé teszi számukra, hogy stake-eljenek és közösségi jutalmakat szerezzenek.
  • Ellenőrzött biztonság: a ScapesMania okosszerződését a BlockSafu auditálta és zöld utat adott neki.

Jövőkép és kilátások

Most pedig íme egy kis betekintés abba, hogy mi vár a projektre:

  • A csapat most a termékfejlesztésre összpontosít, tapasztalt játékfejlesztőkkel működik együtt és biztosítja a házon belüli tehetségképzést.
  • A ScapesMania folyamatosan teszteli és finomítja az ötleteket, így biztosítva, hogy azok tökéletesen rezonáljanak a célközönségre.
  • A több mint 6.000.000 dolláros előértékesítés, a több mint 18.400 tulajdonos, a 60.000 tagot meghaladó és egyre növekvő közösség, valamint a havi 75.000 feletti átlagos forgalom sokat elmond a csapat marketingképességeiről.
Sven a Scapesmania chatben
Forrás: A ScapesMania hivatalos Telegram-közössége

Közösségi izgalom

A népszerű platformok most a ScapesManiáról szóló beszélgetésektől hangosak. Látható, hogy az emberek rezonálnak a vízióira, és aktív szerepet szeretnének játszani benne. A projekt még a bálnák figyelmét sem kerülte el, egyes a befizetések már most meghaladják a 20.000 dollárt.

Mindez a siker nem jöhetett volna létre egy ilyen odaadó közösség nélkül. A ScapesMania csapata őszinte háláját fejezi ki támogatóinak ezért a kezdeti lendületért.

Scapesmania poszt

Scapesmania poszt

Nézd meg, mit mondanak a ScapesMania támogatói.

Scapesmania youtube

Scapesmania token elosztása

scapesmania youtube

scapesmania youtube

Merülj el a ScapesManiában

A ScapesMania PancakeSwapen való lenyűgöző debütálásával és innovatív játékkoncepciójával a figyelem középpontjába került. A tőzsdei bevezetés után a coin stabilan tartotta árfolyamát, és szilárd kezdeti támogatást tudhatott maga mögött.

Az árfolyam alakulása valószínűleg a közösség erejétől, a fejlesztés előrehaladásától és a hatékony marketingstratégiáktól függ majd. Ez a projekt mindezen területekben kiemelkedik.

Scapesmania to the moon

Ne várj tovább – szerezd be a $MANIA tokeneket a PancakeSwapen még ma.

>>> Csatlakozz az akcióhoz – szerezd meg a $MANIA-t még ma! <<<

Dogecoin (DOGE): A mémcoin, amelynek küldetése van

A Dogecoin (DOGE) a maga humorával és felhasználhatóságával vájta ki a piaci rését, miközben megtapasztalta a magasságok és a mélypontok hullámvasútját. Ennek ellenére sikerült megőriznie a rugalmasságot a spekulatív érdeklődés és a valódi hasznosság közepette. Jövője a potenciális mainstream elfogadás és a spekulatív kereskedés egyensúlyán alapszik. A szabályozási kihívások és a mémstátusz azonban kiszámíthatatlanságot jelent.

Shiba Inu (SHIB): Több mint egy mém

A Shiba Inu (SHIB) a közösségi akciók és a szélesebb körű kriptotrendek hatására komoly figyelemre tett szert a mémcoinok arénájában. Jövője attól függ, hogy a defi és az NFT-k révén sikerül-e majd túlmutatnia mém mivoltán, miközben a spekuláció leküzdésével is szembe kell néznie a tartós hatás érdekében.

Toncoin (TON): Az új versenyző

A Toncoin (TON) nagy tranzakciós sebességet és skálázhatóságot ígér. Nem elhanyagolható tényként szorosan kötődik a Telegramhoz, amely potenciális felhasználói bázist és hasznos integrációkat teremthet. Pályája a technológiai kivitelezéstől és elfogadástól függ – főként olyan akadályokkal kell szembenéznie, mint a szabályozási környezet és a piaci verseny.

Összegzés

Az elmúlt hónapban beáramló 110 milliárd dollárnyi friss tőke a közösség növekvő bizalmát jelzi a kriptopiac iránt, ami különösen a mémcoinok aktivitásában mutatkozik meg. A Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB), a Toncoin (TON) és a ScapesMania egyértelműen potenciális rejtett gyöngyszemek lehetnek a következő bikafutam során.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Információs csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button