Buying Guides

Gyengélkedik az Ethereum, de pánikra semmi ok

Az Ethereum zöldben kereskedik

Az Ethereum árfolyama az elmúlt 24 órában 7%-ot csökkent, a cikk írásakor 3 283 dollár körül kereskedett. Heti szinten is 10%-os veszteséget volt kénytelen elszenvedni.

Az ETH árfolyamának mai esése egybeesik a kriptopiac 6,5%-os visszaesésével, ami egy újabb profitrealizálási hullám következménye a kereskedők körében.

Ez egy csalódást keltő időszak lezárását jelenti az Ethereum számára, amely havi szinten is 3,5%-kal csökkent, míg éves szinten csupán 80%-kal nőtt (míg a rivális SOL több mint 700%-kal emelkedett).

Az optimisták azonban azt állítanák, hogy ez azt jelenti, a kereskedők túladtak és alulértékelték az ETH-t, amely hamarosan nagy rallyra számíthat.

Ethereum árfolyam-elemzés, amint az ETH 10%-ot esik egy héten – itt a következő támasz, amire figyelni kell

Az ETH indikátorai gyakorlatilag a mélyponton vannak, amik azt sugallják, hogy az érme hamarosan visszapattanhat.

A 30 napos mozgóátlaga (narancssárga) meredeken esett a 200 napos (kék) alá, olyannyira, hogy normál körülmények között azt hinnénk, az érme közel áll a visszapattanáshoz.

ethereum arfolyam elemzes apr 2

Hasonló a helyzet az ETH relatív erősségi indexével (lila), amely ma reggel 30 alá esett, és valójában 20 felé tart.

Ez azt jelenti, hogy a piac túl sok ETH-t adott el, és az érmének hamarosan fel kell pattannia, már csak azért is, mert a kereskedőket valószínűleg elcsábítja a jelenlegi kedvezményes ár.

Természetesen az Ethereum támasz szintje (zöld) az utóbbi hetekben komoly ütést szenvedett, és nagyon valószínű, hogy a piaci negativitás és idegesség közepette tovább csúszhat.

Lehet, hogy 3 000 dollárig esik, mielőtt újra stabilizálódna, bár jelek azt mutatják, hogy néhány nagybefektető már elkezdte felhalmozni a tokent.

Így ma jelentheti az Ethereum utóbbi időszakbeli visszaesésének mélypontját, ami azt jelenti, hogy a befektetőknek gyorsan kell lépniük, ha “meg akarják venni” a mélypontot.

Érdemes emlékezni arra is, hogy a piac az elmúlt hónapokban elhanyagolta az ETH-t más altcoinokkal, például a Solanával szemben.

Lehetséges, hogy a következő hetekben más érméknél jobban teljesít majd, amint a piac újra növekedésnek indul. Az Ethereumra vonatkozó spot ETF-ek lehetősége pedig hatalmas mértékben fokozhatja az árát.

Az Ethereum továbbra is az egyik legerősebb coin a fundamentális tényezők tekintetében, a TVL-je 50,27 milliárd dollár, ami az egész kriptoszektor több mint felét teszi ki.

Az Ethereum ára így a következő hónapokban nagy visszatérést élvezhet, potenciálisan elérve akár a 4 000 dolláros szintet is a nyár közepére.

Ez az új altcoin hatalmas potenciállal rendelkezik, ami megverheti a piaci rallyt

Mivel az Ethereumn idén nagyon stabilan emelkedett, néhány kereskedő újabb altcoinokra vadászik, amelyek a tőzsdei listázásukkor nagyot ralizhatnak.

Egy jó példa erre a Sponge (SPONGE), egy ERC-20 kriptovaluta, amely februárban indította el a SPONGE V2-t, a tokenjének második verzióját.

A SPONGE V2 a Polygonon fut, és a Uniswapon került listázásra, ahol a listázás napján megduplázta az értékét.

És annak ellenére, hogy a piac nemrégiben korrekciót szenvedett el, a SPONGE V2 továbbra is több mint 250%-kal emelkedett azóta, hogy kereskedhetővé vált.

Ez egy nagyon bikás jelzés, tekintettel arra, hogy az új mém tokenek nagy része általában keményen bezuhan, miután kiélvezte kezdeti aktivitásának hullámát.

Ennek számos oka van, a SPONGE V2 pedig két nagy fejlesztést kínál az elődjéhez képest.

Az első egy javított staking modell, amely akár 400% APY-t kínálhat. Ez az arány a kereskedők által stakelt tokenek mennyiségétől és azok időtartamától függ, az ötlet pedig a hosszú távú tartás ösztönzése.

Másodszor, a SPONGE V2 a Sponge univerzumban játszódó, hamarosan megjelenő P2E játék natív tokenje lesz.

A játék lehetőséget ad a játékosoknak, hogy egymás ellen versenyezzenek, és a legmagasabb rangú játékosok kapják majd meg a legnagyobb jutalmakat.

A SPONGE V2 központosított tőzsdéken is listázásra kerül majd a játék megjelenésekor, bár a befektetők már most megvásárolhatják azt a Uniswapon vagy a hivatalos Sponge weboldalon.

És amint ezek az események bekövetkeznek, az érem ára valószínűleg elég nagy ugrást élvezhet.

.finixio_button:link, .finixio_button:visited {
background-color: #294d96;
color: white;
padding: 14px 25px;
text-align: center;
font-weight: bold;
display: inline-block;
}

.finixio_button:hover, .finixio_button:active {
background-color: #294d96;
color: white !important;
}
.finixio_line {
text-align: center;
}

Megnézem a Sponge V2 oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

  • Válságban a TAO? A legtöbben egy meglepő alternatívára esküsznek!
  • Két 10X-es kutyás kriptó, amiket bűn lenne kihagyni
  • Mutatjuk milyen mém érméket érdemes megnézni

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button