Buying Guides

Hamarosan zárul a Smog airdrop 1. szezonja, 1 millió dollárt szórnak ki

A Solana alapú mém érme, a SMOG bejelentette, hogy 2024. április 3-án zárja az 1. Airdrop szezont, mely értéke valószínűleg 1 millió dollár körüli. A 24 órás volumen több mint 28%-kal nőtt, és az érme jelenleg 0.1718 dolláros árfolyamon áll.

Az airdropban elnyerhető ingyenes tokenek megszerzéséhez rengeteg küldetés közül választhatsz. A SMOG airdrop jutalmaiért az 1. szezonban csakis kizárólag a Zealyban kiadott küldetések teljesítésével küzdhetsz. A küldetések folyamán ingyenes tokeneket szerezhetsz meg.

A küldetések igen változatosak és egyszerűek: például írj hozzászólást a Smog CoinMarketCap oldalára, hívd meg a barátaidat az airdropban való részvételre, készíts promóciós videót a TikTok-ra, vagy látogasd meg a Smog honlapját! Biztosan találsz olyan feladatot, amely szimpatikus. A küldetések pontszámai XP-ben kerülnek meghatározásra.

Akkor se csüggedj, ha új tagja vagy a SMOG közösségének, hiszen még temérdek időd van arra, hogy XP-pontokat gyűjts.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1768653467067838623

Április 4-én indul a Zealy-n szervezett SMOG airdrop 2. szezonja

Növeld az airdrop jutalmakat a natív SMOG token megvásárlásával, és birtoklásával. Ezek a lánchoz köthető tevékenységek nem voltak figyelembe véve az 1. szezon során, de most a 2. szezonban, április 4-től még nagyobb hangsúlyt is kapnak majd, mint az egyéb küldetések.

A Smog a 2. szezonban szeretne ismertebbé válni, és ezért a csapat felhívja a közösség figyelmét a #SmogSwap hashtag népszerűsítésére.

zealy kuldetesek

A leglényegesebb elem tehát az, hogy a 2. szezonban a token tőzsdére való bevezetése óta megejtett SMOG érme vásárlásáért, birtoklásáért és cseréjéért a résztvevők XP pontokkal gazdagodhat. Érdemes hát a közösség minden tagjának megtöltenie a tárcáját a Birdeye oldalon keresztül.

Amellett, hogy a 2. szezonban a csapat a láncon belüli aktivitásra buzdít, lenullázza a Zealy ranglistákat is, hogy mindenki esélyt kaphasson az élre kerülni. Sőt, ebben az új szakaszban a lelkes vállalkozók friss közösségi küldetéssorozatokat is megismerhetnek.

Megnézem a Smog oldalát

A SMOG kész vezetni a Solana mém érmék falkáját

A kripto mém érmék értéke továbbra is emelkedőben van, igaz néhányuk esetében megfigyelhető volt a közelmúltban némi korrekciós fázis is. A Solana-alapokkal bíró Dogwifhat (WIF) ára az elmúlt héten majdnem 20%-kal emelkedett, de a Smog (SMOG) is igyekszik a maga egy hónapos 155,93%-os növekedésével.

A mém érme szektor piaci kapitalizációja egyébként 44,1 milliárd dollár, ami cikkünk írásakor az elmúlt 24 órában 13,7%-os emelkedést jelent.

Fotó: Coinmarketcap

A Solana Layer 1 blokklánc jelenleg nagy figyelmet kelt, hiszen indul az altcoin-szezon, és a blokklánc érméi kiemelkedő hozamokat kínálnak.

A Smoghoz hasonló mém érmék elindítása a mennyekbe repítette a láncon belüli aktivitást, ráadásul a Solana (SOL) árfolyama jelenleg 178,35 dollár, piaci kapitalizációja pedig több, mint 78 milliárd dollárra rúg. Ez egy hónapos léptékben majdnem 60%-os növekedéssel egyenlő. A piaci kapitalizációját tekintve a SOL jelenleg a negyedik legjobb érme.

A SOL iránt való érdeklődés tehát duzzad, és ennek fényében elmondható, hogy a sárkányos token, a SMOG bizony jókor van jó helyen. Szlogenje “Egy mém érme mind felett”, mely kifejezi hatalmas küldetéstudatát.

Az airdropra egyébként az érmekínálat 35%-át osztották ki. A csapat multichain megközelítést választott: miután debütált a DEX-en, áthidalt az Ethereumra a PortalBridge segítségével. Gyakorlatilag az érme így éri el azt, hogy minél nagyobb közönséget maga köré tudjon vonni.

A fentieket tekintve már érthető, hogy a Smog miért szerepel számos befektető radarján. A 79,5 ezer YouTube-előfizetővel rendelkező Mike Tha Investor is kiemelte az alacsony tőkeértékű Solana érmét, a Smog-ot, amellyel érdemes foglalkozni.

Megnézem a Smog oldalát

A Smog-nak már több, mint 102 000 tulajdonosa van

Természetesen nem csak az influencerek fogadták a kegyeikbe ezt a Solana mém érmét, a tények is mellette állnak. Nézzük meg például a DappRadar adatait! Itt világosan látszik, hogy a tranzakciós volumen alapján a Solana volt a legforgalmasabb blokklánc az elmúlt hét során: tranzakcióinak száma 72,91 millió, míg az Ethereum csak 1,24 milliót tud felmutatni.

dappradar solana lanc

A Smog tehát az igencsak sikeres Solana lánc segítségét veszi igénybe a követői számának növelésére, és játékos airdrop kampányának igazgatására.

Tudhat valamit ez a Smog, hiszen alig több mint egy hónap alatt 101,924 tulajdonost gyűjtött maga köré.

A DEX-en igen kedvező, 0,001419 dolláros áron megjelent sárkányos token kedd délelőtt 0,1718 dolláron áll. Mivel jelenleg a sárkány évét éljük, valószínűleg az érme rajongói között ott vannak a kínai és egyéb ázsiai vevők is.

smogtoken fooldal

A Zealy oldalon több mint 16 000 airdrop tag végzi lelkesen a küldetéseket, és további közösségnövekedés várható az első szezon során kiosztandó 1 millió dollár hírére, illetve a még nagyobb nyereményeket kínáló 2.szezonban.

Az érme vonzereje bámulatos módon vonzza a közösségi oldalak új tagjait: a projekt az X/Twitter oldalon 45,3 ezer, a Telegram csatornán majdnem 19 ezer, míg a Discord szerveren 13,3 ezer követőt tudhat a magáénak.

Vásárolj a SMOG-ból, kösd le 42%-os APY-ért, és 10% kedvezményt kapsz

A befektetőknek arra is van lehetősége, hogy a SMOG honlapján, tőzsdén kívül (OTC) vegyenek tokent, és azt stakelhetik is. Aki így jár el, most 10% kedvezményt nyer és 42%-os éves százalékos hozamot kaphat. A lekötés az Ethereum blokkláncon történik.

Ahhoz, hogy csatlakozhass a Smog ökoszisztémájához, szükséged lesz egy Solana-kompatibilis pénztárcára, például a Phantomra.

Vásárolj SMOG érmét SOL, USDT, vagy BONK érmékkel a Jupiter DEX-en, vagy a Birdeye-en.

Irány a Smog oldala

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button