Buying Guides

Hogy mennyi?! Gyors fordulat után ez várható a BTC értékével kapcsolatban

Minden bizonnyal senki nem számított arra, hogy a Bitcoin

BTC Price
BTC Price
ennyire rövid időn belül, már februárban képes lesz a mostani teljesítményre. A digitális arany értéke egészen 64,000 dollárig tudott erősödni, amihez hasonlót utoljára 22 hónappal ezelőtt lehetett látni.

A most látható optimizmust elsősorban az adja, hogy a kereskedők kitartóan vásárolnak a különböző elérhető spot Bitcoin ETF-ekből.

A gyors sikert azonban korrekció követte, aminek hatására a BTC értéke egészen 58,700 dollárig esett vissza. A zuhanásban azonban a bikák a jelek szerint csak a vásárlási lehetőséget látták meg, így szinte azonnal ismét a 60,000 dolláros szinten volt elérhető a bitcoin.

Ahogy azt mostanra megszokhattuk, a BTC mellett az altcoinok jelentős részénél is ugrásszerű erősödést lehetett látni.

A érdeklődés a kriptopénzek iránt olyan méreteket öltött, hogy a Coinbase rendszere számos esetben mutatott 0 összeggel rendelkező számlákat a túlterheltség miatt.

Csütörtökön 24 óra leforgása alatt összesen 758 millió dollárnyi likviditás jelent meg a kriptopénzek világában.

Ami még ennél is lenyűgözőbb, hogy a most látható folyamatok egy nagyobb trend részei. Ennek kapcsán elég ha csak arra gondolunk, hogy február során a BTC értéke 42 százalékkal növekedett.

Az ellenállás azonban a 63,000 dolláros szintnél egyre erősebb, így kérdéses, vajon meddig lesznek képesek kitartani a bikák.

bitcoin-price-0229

Nehéz idők jönnek?

Ahogy azt már annyiszor láthattuk, a jövőben várható események mögött is az Egyesült Államok kormánya állhat. Az előző napokban váratlan aktivitást lehetett látni egy tárcacímen, amin a Bitfinextől lefoglalt 173 millió dollár értékű BTC található meg.

Ami még ennél is rosszabb hogy egy másik, összesen 750 millió dollár értékű bitcoint tartalmazó, és a kormányhoz köthető tárcán szintén mozgás volt tapasztalható.

Sokan ezért azon az állásponton vannak, hogy a kormány akár úgy is dönthet, eladja a birtokában lévő kriptót. Amennyiben ez valóban megtörténik, abban az esetben a közel 1 milliárd dolláros értékesítés egészen biztosan pánikot fog szülni.

Izgalmas csavar a történetben, hogy Edward Snowden szerint az amerikai kormány ennek pontosan az ellenkezőjét teszi. Annak érdekében, hogy csökkenteni tudja az államadósságot, a kormány Snowden szerint folyamatosan BTC-t vásárol.

Abban biztosak lehetünk, hogy amennyiben utóbbi állítás bebizonyosodik, abban az esetben soha nem látott magaslatokban szárnyalhat majd a bitcoin értéke.

Következő megálló a 69,000 dollár lehet

Nem szabad megfeledkezni azonban az egyik legfontosabb közelgő eseményről, a bitcoin felezésről.

Mivel ekkor az újonnan megjelenő tokenek száma a felére csökken, így sokak szerint a BTC értéke is az egekben lehet.

Ezt mondja legalábbis Bryan Legend, a Hectic Labs vezérigazgatója.

“A befektetők arra számítanak, hogy a lecsökkent készlet felnyomja majd az árakat, így elindul majd egy felezés előtti rally, amivel egyúttal egy új bikapiac is megnyílik.” -vélekedik Bryan.

Hozzátéve, hogy a felezéshez vezető út végén minden bizonnyal sokan realizálni fogják az eddig elért nyereségüket. Más szóval érdemes lehet közvetlenül a felezés előtt egy nagyobb eladási hullámra készülni.

Nem csak a bitcoin szárnyal

A BTC mellett egy viszonylag új, ám lényegében a bitcoin javított változataként aposztrofált projekt is hódítani kezdett. A Green Bitcoin előértékesítésén ráadásul csupán néhány rövid hét

elteltével már 1.2 millió dollár gyűlt össze.

A siker egy kicsit sem a véletlen műve, hiszen a fejlesztőknek sikerült egy teljesen zöld alternatívát létrehozni a BTC-re.

Arról nem is beszélve, hogy a Green Bitcoin egy egészen különleges felhasználási móddal is rendelkezni fog.

Még mielőtt azonban jobban elmerülnénk a zöld bitcoin világában jó ha tudod, hogy a Green Bitcoin előértékesítése szakaszokra van bontva. Ezek során adott idő vagy bevételi szintet követően lépcsőzetesen fog növekedni a GBTC értéke.

Mivel a következő szakasz 2 napon belül kezdődik, így ha szeretnél még a mostani, 0.4982 dolláros áron lecsapni az ERC-20 tokenre, nincs vesztegetni való időd.

Ennek kapcsán azonban jó hír, hogy a vásárlást több láncon (ETH, BNB) is el tudod végezni, illetve akár bankkártyát is tudsz használni.

Green Bitcoin vásárlása itt

Miért éri meg Green Bitcoin tokeneket vásárolni?

A Bitcoinnal kapcsolatban két dolgot magabiztosan ki lehet jelenteni. Az egyik, hogy a BTC a legnépszerűbb kriptopénz, a másik pedig az, hogy ennek a bányászata jár a legnagyobb ökológiai lábnyommal.

Szemben a legtöbb modern kriptopénzzel, a BTC esetében továbbra is proof-of-work protokollt használt a hálózat. Ez azt jelenti, hogy költséges, és igen magas energiaigényű hardvereket kell beszerezni az BTC megszerzéséhez.

Egy friss tanulmány szerint például az Egyesült államokban a felhasznált energia több mint 2 százaléka kizárólag bányászati célra lett fordítva.

Ezzel szemben azonban a Green Bitcoin esetében 99 százalékkal alacsonyabb erőforrásigényről beszélhetünk. Más szóval szemben a bitcoinnal, a Green Bitcoin használata lényegében semmilyen negatív hatást nem gyakorol a környezetre.

Ráadásul ez még nem minden, hiszen a listázást követően egy különleges play-to-earn játékkal további bevételhez lehet majd jutni.

green-bitcoin-wh-hu

A közösség tagjai minden nap tippelhetnek majd, hogy milyen irányban változik a következő napon a BTC értéke. Amennyiben a tipp helyes volt, úgy további GBTC kerül majd a számlánkra.

Szintén nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy a Green Bitcoin világában mód lesz a GBTC stakelésére is.

Erre már a listázás előtt lehetőséged lesz, így ilyen módon jelenleg éves szinte 250 százalék jutalmat szerezhetsz meg. Vagyis bármilyen egyéb munka nélkül akár a befektetésed dupláját is megkaphatod.

A projekt hard capje mindössze 7.08 millió dollár, ami az eddigi tempó alapján már áprilisban teljesülhet is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Green Bitcoinról, abban az esetben látogass el a magyar nyelven is elérhető weboldalra, még ma!

Irány a Green Bitcoin oldala

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button