Buying Guides

Lemerültek a kriptobálnák profitra vadászva

A Bitcoin

BTC Price
BTC Price
19%-os áresése után az árfolyam 39 770 dolláron állt meg. Az amerikai spot ETF-ek debütálása után a kriptobálnák TWAP-stratégiákat alkalmazva aktívan keresik a kedvezményeket a Bitfinex kriptotőzsdén. Az olyan kihívások ellenére, mint az FTX-csőd és a GBTC-Bitcoinjainak kiáramlása, a Bitfinexen a bikapiaci tőkeáttételes kereskedés megugrása figyelhető meg, ami értékes betekintést nyújt a hozzáértő kereskedők számára.

Az alábbiakban a legígéretesebb projektekről beszélünk, amelyeket érdemes kihasználni a jelenlegi helyzetben.

ScapesMania: Újonc a kriptovaluta színtéren

Használd ki a ScapesMania korai befektetői kedvezményét mielőtt véget érne! A finanszírozási kampány februárban zárul majd le és küszöbön áll a sikeres bevezetés a főbb tőzsdéken, ami új magasságokba emelheti a token árfolyamát.

Scapesmania banner

Melyek azok a katalizátorok, amelyek elősegítik a várható növekedést? Először is, ez egy robusztus, a listázást követően erős marketingstratégiával rendelkező projekt, ami mögött egy tapasztalt, kiterjedt szakértelemmel rendelkező csapat áll. Emellett a ScapesMania tokenek birtoklása nem csak passzív tevékenység. A token tulajdonosok számos előnyben részesülhetnek, beleértve a token visszavásárlásokat, a token égetéseket és a stakinget is.

Végül pedig fontos kiemelni, a token hasznossága az elmúló szeszélyeken túl is fennmaradhat. A rövid életű felhajtásra támaszkodó mémérmékkel ellentétben a ScapesMania maradandó értéket teremt és a gyakorlati alkalmazáshatóságot szem előtt tartva lett tervezve.

Mivel az előértékesítés a végéhez közeledik, gyorsan kell cselekedni, hogy még most meg tudd szerezni a kedvezményes tokeneket! A visszaszámlálás megkezdődött – ne hagyd, hogy ez a lehetőség elszálljon.

Előértékesítési lehetőségek

A ScapesMania már több, mint 4 800 000 dollárt gyűjtött össze kizárólag a közösségi/lakossági szektorból. Egyre elterjedtebbé válik a népszerű kriptovalutával foglalkozó médiaplatformokon, és emellett elismert kriptovaluta influenszereketől is kapott már támogatást. A listázást követően a mai befektetők potenciálisan jelentős nyereségekre tehetnek szert, ami azt jelenti, hogy a ScapesMania minden főbb eszközosztályt felülmúlhat majd a jövőben. Az S&P 500, az arany, a kötvények, sőt a kriptovaluta piac egésze várhatóan nem ér el ekkora hozamot 2024-ben, ha minden a terveknek megfelelően alakul.

Ezenkívül a ScapesManiahoz való csatlakozás bónuszok széles tárházát nyitja meg, összesen akár +102%-ban, valamint olyan exkluzív lehetőségeket is elérhetünk, mint a token visszavásárlások, token égetések és a staking. Ahogy a ScapesMania folyamatosan fejlődik, a projekt megtérülése akár ezeket a várakozásokat is felülmúlhatja.

A ScapesMania legfontosabb jellemzői

A ScapesMania nem egy szokásos kriptoeszköz; ez egy vibráló játékökoszisztéma, amely mind az alkalmi játékosok, mind a kriptovaluta ismeretekkel rendelkező közönség érdekeit szolgálja. Játékosként nem kell foglalkoznia a kriptovaluták bonyolultságával, ahhoz hogy élvezni lehessen a lenyűgöző játékmenetet. A token birtokosok pedig akár játék nélkül is learathatják az ökoszisztéma teljesítményének jutalmát, és alakíthatják annak jövőjét.

A fent említett előnyök már be is vonzották a 20 000 dollár feletti letéttel rendelkező kriptobálnákat, akik a ScapesMania mellett tették le a voksukat.

>>> Utolsó napok az elővételi kedvezményhez – Csatlakozz most a hivatalos oldalon! <<<

Az idő senkire sem vár: cselekedj most!

Ha most jelentkezel, akkor azonnal potenciális nyereségre pozicionálhatod magad, mielőtt a projekt a következő fázisba – a listázásba – lépne át. Ezt úgy kell érteni: ez az ár soha többé nem lesz elérhető.

Scapesmania button

Scapesmania twitter promo

Biztosíts be magadnak még nagyobb nyereséget, azzal, hogy megragadod a 10%-os bónuszt a ScapesMania-n! Használd a TIE832 kódot fizetéskor a szövegmezőben, hogy még jobb ajánlatot kapj a kriptovalutára. Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Cardano (ADA): Potenciális emelkedés van a horizonton

A Cardano (ADA) jelenleg konszolidálódik, hasonló az árfolyam, mint az 2020 év végén volt tapasztalható. Ez egy potenciális felfelé ívelő trend újraindulására utal, ami valószínűleg áprilisban bontakozhat ki. A piaci mutatók a 0,80 dolláros árfolyamszint felé történő elmozdulást, majd egy rövid korrekciót jeleznek. Ez pedig igazodik a korábbi kereskedési mintázatokhoz.

Immutable X (IMX): További teret hódít a játékszektorban

Az Immutable X (IMX), egy játékra szabott Ethereum hálózat, ami egyre nagyobb lendületet kapott az iparágban a skálázhatóságnak köszönhetően. Több játék bevonása az ökoszisztémába és az olyan mainstream platformokba való integrálás, mint az Epic Games Store, növelhet majd a piaci jelenlétén, és ezzel potenciálisan növelve az Immutable X (IMX) jövőbeli értékét is.

Hashflow (HFT): Innováció a láncok közötti kereskedésben

A Hashflow (HFT) elindította a 2.0-s verzióját, amely már támogatja a Solana és a DEX aggregációt is. Ezzel az integrációval a Hashflow 2.0 az első olyan DEX, amely láncokon átívelő kereskedést kínál az Ethereum és a Solana között. A Hashflow 2.0 és egyedülálló, láncokon átívelő kereskedési képességeinek bevezetése több felhasználót és nagyobb likviditást vonzhat a platformhoz, ami pozitívan befolyásolhatja a Hashflow (HFT) piaci értékét a jövőben.

Blur (BLUR): Az NFT-piac újjáéledésének vezetője

A Blur (BLUR), egy professzionális NFT piactér, közel 50 millió tokent szabadított fel ezzel növelve a natív token árát. A Blur vezető szerepet tölt be az NFT szektor újjáéledésében. A közelmúltban végrehajtott token feloldás, a Blur (BLUR) jelentős részesedése az NFT kereskedési volumenében és a professzionális tartalomkészítőkre áttett hangsúly mind olyan tényezők, amik együttesen hajtották fel az árat, megerősítve erős piaci pozícióját.

Következtetések

A jelenlegi kriptopiacon a kriptobálnák stratégiailag vadásznak, keresve a nyereséges lehetőségeket. Úgy tűnik, a ScapesMania, az innovatív játékrendszer a szezon egyik legjobb választása lehet. A projekt valóban feltárhatja a soha nem látott magasságok elérésének lehetőségét, amennyiben beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button