Buying Guides

Megérkezett az év zöld projektje

Izgalmas kezdeményezés jelent meg a kriptoszektorban, ami már a gyűjtés első pillanataiban komoly sikereket tudott elérni. Ugyanis mindössze napokra volt szükségük a készítőknek ahhoz, hogy teljesítsék az első, 500,000 dolláros mérföldkövet.

Ez azonban még csak a kezdet, hiszen a háromkerekű elektromos járgányok hírének terjedésével támogatók tömegei fognak megjelenni az eTukTuk mögött.

Ez már csak azért is tűnik valószínűnek, mivel a készítők egy megfizethető, egyúttal könnyen skálázható megoldást kínálnak a fejlődő országok számára. Ennek hála nem csupán a légszennyezés mértéke csökkenthető le radikálisan, hanem egyúttal a rendszert használók is jól járhatnak.

Ahogy arra a nevéből is következtetni lehet, a készítők egy elektromos tuk tuk, vagy más néven motoros riksahálózatot fognak létrehozni.

A csapat eltökéltségét jól tükrözi, hogy már idén elérhetővé válhatnak az első töltőállomások és járművek Srí Lanka területén. Amint ez megtörténik, azzal a hosszú távú befektetők azonnal meg is tudják kezdeni a passzív bevételek megszerzését.

A szektornak hatalmas szüksége volt az eTukTukra

A projekt hírére felpezsdült a kriptoszektor, így szó szerint napok alatt teljesült is a gyűjtés első, félmillió dolláros mérföldköve. Ez nem csupán az akár 50-szeres megtérülés miatt történhetett meg, hanem az eTukTukban rejlő növekedési potenciál miatt is.

Az eTukTuk az első olyan zöld autóipari projekt, amely a Binance blokkláncot használja. Segítségével a fejlődő országok alacsony áron juthatnak EV járművekhez, ezzel hozzásegítve a lakosságot a tisztább környezethez.

Vagyis idővel az eTukTuk valóban egyike lehet a legnagyobb projekteknek, amelyek segítségével a szén-dioxid-kibocsátás mértéke nagyban csökkenthető.

A legjobb az, hogy az ökoszisztéma segítségével a befektetők különböző módokon juthatnak hozzá bevételhez.

etuktuk-main

Megnézem az eTukTuk oldalát

Az eTukTuk nem csak a befektetők életét változtathatja meg

Köszönhetően a fenntartható háromkerekű EV járműveknek, az eTukTuk jó eséllyel nem csak a befektetők, hanem a lakosság életére is fundamentális hatást gyakorolhat.

Már 2024-ben nem kizárólag töltőállomások, hanem egyúttal EV járművek is elérhetők lesznek a lakossági számára Srí Lanka fővárosában, Colombóban.

Kétségtelen, hogy az EV-k világát olyan szereplők uralják amilyen a Tesla. Azonban ezek a járművek magas áruk miatt nem jöhetnek szóba sokaknak.

Pontosan ezért olyan országok mint India vagy Srí Lanka mostanáig csekély mértékben tudták kiélvezni az EV-k előnyeit.

Ezen az állapoton változtatának az eTukTuk fejlesztői egy bárki számára megengedhető és alacsony költségekkel járó járművel.

Jelenleg világszerte nagyjából 250 millió regisztrált tuk tuk létezik, amelyek túlnyomó része Ázsiában található. Ezeknek a többsége azonban hagyományos benzinmotorral rendelkezik.

Ráadásul a négykerekű járművekkel szemben a tuk tuk viszonylag kevés fejlesztésen ment keresztül az előző években. Ezért bár mérete kisebb, használata mégis nagyobb környezeti lábnyomot von maga után.

Azonban az eTukTuk segítségével a sofőrök alacsonyabb árak mellett járulhatnak hozzá egy zöldebb jövő létrehozásához.

etuktuk-ecosystem

Rövidesen a gyártás is megkezdődik

Bár a legtöbben valószínűleg most hallanak először a projektről, ennek ellenére az eTukTuk csapata már 5 éve megkezdte a munkát. Ezért a csapat tervei szerint már 2024-ben legurulhatnak a gyártósorról az első járművek.

A zéró károsanyag-kibocsátású elektromos riksák tervezése során a készítők számára az elsődleges szempont a biztonság volt. Ezért szemben a hagyományos, motoros riksákkal, a sofőrök nagyobb biztonság mellett végezhetik a munkájukat.

Az előzetes tesztek alapján egy jármű könnyedén képes lehet akár napi használat mellett is a 8 éves élettartamra.

Arról nem is beszélve, hogy az alacsony árú, zöld jellege miatt a lakosság egy részének jövedelmet is jelenthet az elterjedés.

Irány az eTukTuk

A csapat számításai alapján a fenntartási költségek közel 80 százalékkal alacsonyabbak lesznek mint a hagyományos tuk tukok esetében. Így végső soron a sofőrök zsebében a korábbinál lényegesen magasabb összeg maradhat majd.

Jól látható, hogy az eTukTuk alapvetően különbözik az eddig látott kriptoprojektektől.

Ezért könnyen lehet, hogy idővel a célszerű felépítése és az alacsony költségei miatt a világ számos részén piacvezetővé válhat a projekt.

Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb szakértő szerint a két- és háromkerekű járművek szektora 2030-ra a mostani méretének a sokszorosára nőhet. Ilyen piaci környezetben pedig az eTukTuk döbbenetes sikereket érhet el.

A járművek mellett ráadásul egy saját töltőállomás-hálózat is elérhető lesz, így valóban egy teljes infrastruktúra épülhet ki.

Annak érdekében, hogy a terjeszkedés simán menjen, a készítők régóta tárgyalásokat folytatnak helyi partnerekkel a hálózat kiépítésével kapcsolatban.

etuktuk-partners

Vásárolj még a $TUK tokenekből

Kétségtelen, hogy a legjobb módja a támogatásnak és a csatlakozásnak a natív $TUK kriptók beszerzése.

Ennek segítségével az EV tuk tuk sofőrök a töltőállomásokon keresztül egyenlíthetik ki a jármű töltésének költségeit.

Az így érkező bevétel egy része végül a $TUK tulajdonosainak a számláján fog landolni. Vagyis a projekt támogatói állandó jutalomra számíthatnak, aminek mértéke az eTukTuk terjedésével csak emelkedni fog.

Jelenleg a tokenek ára 0.026 dollárért érhető el, azonban idővel ez az összeg emelkedni fog. Minden előértékesítési szakasz időkorláthoz van kötve, ezért akik túl sokat késlekednek, lényegesen magasabb áron vásárolhatnak csak a tokenekből.

Más szóval a legjobban azok a befektetők járhatnak, akik még mások előtt lecsapnak a $TUK-ra.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni az eTukTuk világát, látogass el a projekt weboldalára, még ma!

Érdekel az eTukTuk

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button