Buying Guides

Mutatunk 3 érmét, amire felfigyelhet a Binance

A piaci kereskedők folyamatosan a következő altcoinokat keresik, amelyek nagy hozamot kínálnak a Bitcoin felezés előtt. Számos altcoin készül most az egekbe szökni az áprilisi nagy tőzsdei bevezetésre várva. Ezek a tőzsdei bevezetések nemcsak a likviditást fogják növelni, hanem a legitimitás bélyegét is rányomják majd a projektekre, és extra hype-ot válthatnak ki, ami a befektetők széles körét vonzza majd. Ebben a cikkben felfedezzük, hogy mely kriptovalutákat fogják nagy valószínűséggel áprilisban a vezető tőzsdékre bevezetni, ami potenciálisan megnövelheti az értéküket.

Ezek az érmék lőhetnek ki áprilisban

A Binance bejelentése március 16-én, hogy a Book of Meme (BOME) érmét bevezetik a tőzsdére közel 1000%-os áremelkedést okozott a meme érme számára. Ez különösen az okos bálnáknak kedvezett, akik kihasználták a tőzsdei bevezetés előtti hype-ot. Következésképpen a befektetők most a következő olyan érmét keresik, amely potenciálisan bevezethető a vezető tőzsdékre, és arra törekednek, hogy előre felismerjék az ilyen lehetőségeket, hogy maximalizálják a tőzsdei bevezetéskor bekövetkező értéknövekedésből származó nyereséget.

SMOG

A Smog Token ($SMOG) teljesíti az összes olyan követelményt, amelyet a Binance keres egy tőzsdei bevezetési jelöltben: hatalmas közösséggel és 600 ezer dolláros kereskedési volumennel rendelkezik. A projekt tovább növeli vonzerejét egy Zealy-kampánnyal, amely arra ösztönzi a felhasználókat, hogy különböző tevékenységekkel, többek között a közösségi vitákban való részvétellel további airdrop pontokat szerezzenek.

smogtoken fooldal

A csapat a kínálat 35%-át különítette el a várható airdrop promócióra. Tekintettel a projekt 300 millió dolláros piaci kapitalizációjára, ez az allokáció több mint 100 millió dollárt jelent, amelyet a $SMOG-tulajdonosok között osztanak majd szét.

A SMOG token jelenleg 0,17 dolláron áll, és a Binance-ra történő bevezetéskor az árfolyamot könnyedén az 1 dolláros határ fölé tolhatja.

Megnézem a Smog oldalát

Dogecoin20

A vezető mém érmék, köztük a Dogecoin, Shiba Inu, a vásárlási kereslet csökkenésével szembesülhetnek, mivel a Dogecoin20 célja a piac uralása. Ez a mémérme a megjelenést követő első négy órában 2 millió dollárt gyűjtött lelkes befektetőktől. A Dogecoin20 célja, hogy Elon Musk kedvenc mémérméjévé váljon egy robusztus ütemtervvel, egy proof-of-stake (PoS) bányászati algoritmus bevezetésével.

dogecoin20 fooldal marc21

Ez a PoS keretrendszer lehetővé teszi a DOGE20 tulajdonosok számára, hogy lekössék a tokenjeiket, ezáltal passzív jövedelemre tegyenek szert, ami ösztönzőként szolgál. Ezen lekötési kezdeményezés támogatására a csapat a teljes DOGE20 kínálat 15%-át szánja az elkövetkező két évben.

Ezen felül a Dogecoin20 bevezet egy deflációs mechanizmust, és a teljes kínálat felső határát 140 milliárd tokenben határozza meg. Ez a lépés hatékonyan kezeli és megállítja az eredeti Dogecoinhoz kapcsolódó végtelen inflációs problémát.

Az érme gyűjtésének felső határát feltolták 10 millió dollárra az óriási kereslet miatt. A projekt így is megállíthatatlannak tűnik, mert már a 8 millió dollár felé közelít fénysebesen.

Irány a Dogecoin20 oldala

Green Bitcoin

A Green Bitcoin ($GBTC) a vezető altcoinok közé tartozhat a jövőben, amelyre érdemes lehet majd odafigyelni, mert számos szakértő az érme Binance-on való potenciális bevezetését várja. Ez a robusztus kínálati jellemzőknek köszönhető, ami kínálati sokkot válthat ki a nyílt piacon, ami áprilisban potenciálisan az egekbe repítheti a projekt értékét.

green bitcoin 5 mill befektetes

A Green Bitcoin egy predict-to-earn modellt használ, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy megjósolják a Bitcoin jövőbeli értékét. A sikeres előrejelzések jelentős jutalmakat eredményeznek, a befektető elkötelezettségének pontosságától és mértékétől függően.

Amennyiben szeretnél többet megtudni a Green Bitcoinról, úgy olvasd el a vásárlási útmutatót, és olvasd el a projekt “zöld könyvét” is.

Irány a Green Bitcoin oldala

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button