Buying Guides

Piaci örökmozgók, akiket érdemes szemmel tartani a közelgő bikafutamban

Az altcoinok ellenállónak bizonyultak a bitcoin (BTC) korrekciója közepette. A BTC és ETH nélküli Total3 index új csúcsokat ért el a közelmúltbeli esések ellenére, ami növekvő érdeklődést jelez. A stabilizálódó bitcoin ETF-beáramlások arra utalnak, hogy a zászlóshajó kriptovaluták volatilitása közepette az altcoinok teljes spektrumában bikafutásra lehet számítani.

Ebben a cikkben áttekintjük a piaci dinamikára és a kitörési potenciálokra vonatkozó szakértői meglátásokat, miközben bemutatjuk a legforróbb, jelentős növekedésre esélyes piaci szereplőket is.

ScapesMania: A nagy debütálás

A rendkívül sikeres előértékesítés után – amely során 6,125 millió dollárnyi finanszírozás, 18.400 tulajdonos és több mint 60.000 követő gyűlt össze – a ScapesMania PancakeSwap-en való debütálása végre elérkezett. A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT párokkal indult.

A token ára ellenállónak bizonyult, ami robusztus tokenomikára és ígéretes kilátásokra utal.

Scapesmania első napja

A tulajdonosok száma az első 24 órában 18,41 ezernél állandósult, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,25 millió dollárt. A ScapesMania azonnal leuralta a DEXTools Hot Pairs listáját.

Scapesmania hot pairs

Scapesmania gomb

Úttörő megközelítés a játékiparban

A ScapesMania egy olyan játékökoszisztéma, ahol a játékosok mindenféle kriptotudás nélkül élvezhetik a magával ragadó élményeket. A tulajdonosok a DAO-n keresztül részesülhetnek a projekt sikeréből és befolyásolhatják annak alakulását.

A ScapesMania olyan pozícióval rendelkezik, hogy a jelenlegi bikafutás közepette képes kihasználni a fellendülő alkalmijáték-ipart, amelyről mostanában a játékprojektek sikertörténetei kapcsán hallhattunk a közelmúltbeli piaci rali során.

Miért érdemes a ScapesManiával tartani?

Fejstük meg együtt a ScapesMania vonzerejét:

  • A $MANIA tokenomikája kiegyensúlyozott a cliffnek és a vestingnek köszönhetően. A strukturált vesting célja, hogy fenntartsa az egyensúlyt a kínálat és a kereslet között.
  • A $MANIA token egy governance eszköz a fejlődő DAO-ban, és játékbeli valutaként működik a kísérleti játékprojektben. A közösség tagjai további jutalmakért a tokeneket stake-elhetik is.
  • A bevezetés után a csapat szilárd marketingstratégiát alkalmaz. Marketingkészségeik egyértelmű szerepet játszottak a több mint 6 millió dolláros előértékesítési sikerben, a több mint 18,4 ezer tulajdonosi bázis felépítésében, az aktívan növekvő, több mint 60 ezres közösség menedzselésében, és a több mint 75 ezer átlagos havi forgalomban is.
  • A projekt intelligens szerződését a BlockSafu ellenőrizte, és megbízhatónak minősítette. Tulajdonosként így nincs okod aggódni a platform biztonság iránti elkötelezettsége miatt.
  • A ScapesMania komoly vonzerőre tett szert a jelentős kriptoplatformokon, és a terület népszerű influencerei is támogatják.

Az előttük álló út

A Statista szerint az alkalmijáték-ipar 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra gyarapodhat. Ez az előrejelzés potenciálisan jövedelmezővé teszi ezt a piaci rést.

Az tőkegenerálási célok túlteljesítése után a csapat most már teljes mértékben a termékfejlesztésre fókuszál. A minél gyorsabb elindulás érdekében a projekt azokkal a fejlesztőkkel működött együtt, akik 2023-ban a Metaverse/Gaming/NFT kategóriában rangos elismeréseket szereztek.

Közösségi bizalom

A kriptoközösség lelkesedik a projekt iránt, hisz osztják a víziót, és aktívan részt akarnak venni benne. Nem elhanyagolható tény, hogy a bálnák is felfigyeltek rá, egyes befizetések már most meghaladják a 20.000 dollárt.

Nyilvánvaló, hogy mindez a siker nem lenne lehetséges egy ilyen hűséges közösség nélkül. A ScapesMania csapata köszöni támogatóinak ezt az indítást.

Csatlakozz a ScapesMania mozgalomhoz

Mivel az alkalmijáték-ipar az elkövetkező években exponenciális növekedésre készül, soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy bekapcsolódj ebbe az ígéretes területbe. A bevezetés utáni stabil árfolyammal és az erős kezdeti támogatással a token már bizonyította ellenálló képességét.

A jövőbeli árfolyamkilátások a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a robusztus marketingstratégiáktól függ, amelyekben a ScapesMania már most is kiválóan teljesít.

Lépj akcióba még ma! Biztosítsd a helyed egy potenciálisan kifizetődő utazásban – szerezd meg a $MANIA tokenjeit a PancakeSwapen most.

>>> Csatlakozz a 18 ezer tulajdonosokhoz – vásárolj $MANIA-t most! <<<

Hashflow (HFT): a DeFi-kereskedések forradalmasítása

A Hashflow (HFT) nemrég indította el a Hashflow 2.0-t, amely szándékalapú intelligens megbízásirányítással és natív cross-chain swapokkal frissíti a DeFi-kereskedési élményt. Ezek a fejlesztések a Hashflow (HFT) számára a DeFi-kereskedés javításával potenciális növekedési lehetőséget jelenthetnek.

A bevett DeFi-protokollok által támasztott kihívások és a folyamatos innováció szükségessége azonban továbbra is fennáll.

Blur (BLUR): az NFT-piacterek üstököse

A Blur (BLUR) 50 millió tokent szabadított fel az NFT-piac újjáéledése közepette, ahol a profi kereskedőkre fókuszáló piactere vezető szerepet tölt be kereskedési volumen tekintetében. Mindez pozitív árfolyammozgást táplál.

A Blur (BLUR) pályája azonban a szélesebb NFT-piac növekedésétől függ, ami a versenyképesség fenntartása érdekében alkalmazkodást igényel.

Polygon (MATIC): az Ethereum-ökoszisztéma egyik pillére

A Polygon (MATIC) továbbra is szerves része az Ethereum-ökoszisztéma skálázásának és fejlesztésének, mivel a gyors és alacsony költségű tranzakciókra összpontosít. Piaci jelenlétét több kezdeményezés és partnerség is erősítette.

Innovációi ellenére a Polygonnak (MATIC) alkalmazkodnia kell az új skálázási megoldásokhoz és a fejlődő blokklánc-technológiához.

Magic Square (SQR): A Web3 App Store úttörője

A Magic Square (SQR) jutalmazási rendszerén belül hozzáfogott a tokenek elkülönítéséhez, hogyezzel kínáljon vonzó lehetőséget a fejlesztők számára. Célja, hogy vezető Web3 platformmá váljon. Ez a növekedés iránti elkötelezettség növelheti a Magic Square (SQR) iránti keresletet.

A siker a legjobb fejlesztők bevonzásától és a versenyhelyzetben történő eligazodástól függ.

Összegzés

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli korrekciói közepette az altcoinok figyelemre méltó ellenálló képességet mutatnak. Nevezetesen a ScapesMania a fenti kriptovaluta-tájkép legjobb választásai közé tartozik.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Információs csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button