Buying Guides

Potenciálisan nagy nyereséget hozó kriptovaluták, amelyek kevesebbe kerülnek, mint a reggeli kávéd

A Bitcoin a közelmúltban merülésbe kezdett, és a piac nyugtalansága miatt egyetlen nap leforgása alatt jelentősen csökkent az értéke. Cikkünk azt tárgyalja, hogy ezekben a viharos időkben egy, a napi kávéd árának megfelelő kis összeg kriptovalutákba történő befektetése potenciálisan jelentős hozamot eredményezhet. A kriptopiac közelmúltbeli eseményeinek fényében ezt a lehetőséget vizsgáljuk meg.

A BlastUP megváltoztatja a játékszabályokat – néhány hét alatt több mint 2 millió dollárt hozott össze

A BlastUP egyedülálló launchpad platformja egy legendás 2. rétegbeli blokkláncon, a Blaston alapul, amely szédítő startjával uralta a szalagcímeket. A BlastUP a Blast nyomdokaiba lépve néhány hét alatt több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze.

A BlastUP hatása óriási lehet, mivel a DAppok elindításához fejlesztett innovatív megoldásai a Web3 és az AI eszközök teljes csomagjával együtt nagy sikert arathatnak a startupok körében. Kiterjedt eszközkészletet és jutalmazási rendszert biztosít mindenki számára, aki csatlakozik a platformhoz.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés ezen a ponton olyan lehet, mintha Ethereumot vásároltunk volna néhány dollárért még 2017-ben. Az ötödik szakaszban az ár 0,055 dollár, míg a jegyzékbe vételkor az ára 0,1 dollár lesz. Itt a tökéletes alkalom, hogy BlastUP tokeneket vásárolj a legjobb áron, 45%-os kedvezménnyel.

>> Légy része a sorsfordító projektnek: Vásárolj BlastUP tokeneket 45%-os kedvezménnyel MOST <<

A BlastUP tokenek befektetői számos előnyhöz juthatnak, az elsőbbségi tokenek értékesítésétől az IDO-k exkluzív hűségjutalmáig. A BlastUP tokenek stakelésével kamatokhoz juthatnak, és kihasználhatják a Seed Staking funkciót, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem csak egy újabb kriptovaluta projekt a sok közül, hanem szilárd alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy elnyerje a nagyközönség hűségét. A launchpad célja, hogy csökkentse a belépési korlátokat a blokklánc startupok számára, biztosítva, hogy a kezdetektől fogva mindenük meglegyen a sikerhez.

A BlastUP részletes ütemterve 2026-ig terjed ki, és a tervek között szerepel az AI IDO szűrő, az AI Startup Team Tools csoportoknak szóló eszköze és a közösségi piactér bevezetése. A BlastUP készen áll, hogy a következő nagy durranás legyen a kriptotérben, ezért jobb, ha sietsz, és kapsz az alkalmon, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a nagy durranásra? Vásárolj BlastUP tokeneket most, és katapultáld befektetéseid a fellegekbe<<

A Cardano megközelíti az ellenállási szintjét a piaci lendület és a közösségi támogatás közepette

Rövid távon a Cardano (ADA) az első, 0,75 dolláros ellenállási szintjéhez közelít. Ez a lendület a 0,85 dolláros második ellenállási szint felé hajthatja az érmét, ha a bullish trendek így folytatódnak. Ez az újkeletű fellendülés az ADA Grayscale alapból való közelmúltbeli kizárásához köthető, ami a közösség körében a támogatás érzését keltette, és ösztönzőleg hatott annak értékére.

Ugyanakkor körültekintőnek kell lenni, amikor az ADA hosszú távú kilátásait vizsgáljuk. Semleges RSI és sztochasztikus mutatóink arra utalnak, hogy az árcsökkenés nem lehet messze. Ha a piac továbbra is ingadozik, az ADA 0,52 dolláros, sőt akár a 0,38 dolláros támogatási szintre is visszaeshet. Míg a 100 napos egyszerű mozgóátlag vásárlást jelez, a 10 napos eladásra utal – megerősítve a stratégiai gondolkodás szükségességét dinamikus körülmények között.

Az XRP-árak potenciális emelkedése és csökkenése: a Ripple-stratégia hatása

Egyfelől a Ripple legújabb stratégiai partnerségének köszönhetően az XRP árának emelkedése várható. Az XRP On-Demand Liquidity megnövekedett használata pozitív lendületet adhat. A hosszú távú potenciál az ár 0,70 dolláros érték felé mozdulását eredményezheti. Kulcsfontosságú azonban, hogy a jelenlegi 0,60 dollár körül mozgó ár továbbra is meghaladja a 0,58 dolláros 100 napos mozgóátlagot, hogy fenntartsa ezt a pozitív előrejelzést.

Alternatív megoldásként, ha az aktuális ár a legközelebbi, 0,51 dolláros támogatási szint alá esik, a pesszimizmus veheti át az irányítást. Ebben az esetben az XRP értéke a második, 0,43 dolláros támogatási szint felé eshet, ami rövid távon lehetséges forgatókönyv, különösen az MACD értékesítési ajánlása és a 10 napos mozgóátlag miatt. Egy kiegyensúlyozott nézőpont kialakításához ezt a szempontot is mérlegelni kell.

Összegzés

Míg a Cardano, az XRP és a Pyth változó potenciált mutat az ingadozó piacon, egyik sem hasonlítható össze a BlastUP által kínált lehetőségekkel. A BlastUP az első launchpad a Blast ökoszisztémában, és mint olyan, innovatív megoldásokon dolgozik, miközben költséghatékony befektetési lehetőségeket kínál. Fenntartható modellje, valamint a korai szakaszban lévő startupok empatikus ápolása vonzó választássá teszi a befektetők számára. Ahogy a digitális valuták trendjei fejlődnek, jövőképe és adaptív ütemterve egy virágzó jövő felé irányíthatja a BlastUP-ot.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button