Buying Guides

Ronaldóval edzhettek az NFT kollekciójának tulajdonosai

A világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a Cristiano Ronaldo közötti együttműködés részeként néhány CR7 NFT tulajdonos együtt edzhetett a futball-legendával.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Ronaldo a 2022-es katari labdarúgó világbajnokság előtt jelentette be, hogy a Binance-szel való együttműködése részeként NFT kollekciót fog kiadni. Emellett a legenda tavaly azt is bejelentette, hogy a ForeverCR7: The GOAT nevű gyűjtemény tulajdonosainak egy csoportja együtt is edzhet majd vele. A dolognak tavaly novemberben lett szemmel látható eredménye, amikor 5 szerencsés NFT tulajdonos találkozhatott a világ egyik legjobb labdarúgójának tartott Ronaldóval.

Nemrég beperelték Ronaldót az NFT-k reklámozása miatt

Ronaldo a Binance-szel együttműködve Lisszabonban szervezte meg az exkluzív edzést az NFT tulajdonosok számára. Az eseményt, amelyen Khaby Lame TikTok influenszer és a híres horvát labdarúgó, Ana Markovic is részt vett, egy január 25-én, csütörtökön közzétett videóban mutatta be a tőzsde.

Cristiano Ronaldo lelkesedését fejezte ki a kezdeményezéssel kapcsolatban, hangsúlyozva az egyedülálló kapcsolatot, amelyet az NFT-k segítenek kialakítani közte és a rajongói között. A futball-legenda elmondta, úgy tekint ezekre a digitális eszközökre, mint egy újszerű módjára annak, hogy megjutalmazza a rajongókat a folyamatos támogatásért.

Egyébként a Cristiano Ronaldo és a Binance közötti szoros együttműködés – amelyet jól mutat a lisszaboni edzés is – része az NFT-k elterjedésének egy nagyobb trendjének. Azonban a nem helyettesíthető tokenek (NFT-k) elterjedése nem teljesen problémamentes, legutóbb például Ronaldo keveredett perbe az NFT-k reklámozása miatt az Egyesült Államokban. A felperesek ugyanis azt állították, hogy a Ronaldo által reklámozott NFT-k nem bejegyzett értékpapírok, amelyek kockázatot jelentenek a befektetők számára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button