Buying Guides

Szakértők szerint a Shiba Inu 2-szeresére nő, a mémérme hype pedig a Pepe és a KangaMoon halmozódásához vezet

A kriptovalutákba fektetők nagy potenciállal rendelkező eszközöket keresnek, amelyek rövid időn belül jelentős hozamot hozhatnak. Mostanság az elemzők a Shiba Inut (SHIB), a Pepét (PEPE) és a KangaMoont (KANG) kísérik figyelemmel. Hogy kideríthessük, hogy az egyes kriptovaluták milyen messzire juthatnak, szakértői elemzést végeztünk. Lássuk tehát, hogy ezek a mémérmék képesek-e egy 1000 dolláros befektetést hónapok vagy évek alatt 100 000 dollárra vagy annál többre fordítani.

A Shiba Inu (SHIB) 133%-kal növekedett az év eleje óta – Captain Faibik bullishan látja a jövőt

A Shiba Inu (SHIB) eddig 133%-os teljes áremelkedést mutatott ebben az évben, és ebben az ütemben képes lehet áttörni a további árakadályokat is. A múlt héten a Shiba Inu ára a 0,00002595 dolláros mélypontról a 0,00003231 dolláros maximális értékre emelkedett.

Az előző kereskedések során az elemzők felfigyeltek az érme teljesítményére, a Captain Faibik néven futó elemző pedig meg is osztotta a Shiba Inu jövőjével kapcsolatos meglátásait. Az elemző szerint a bullish rally során megduplázódhat az árfolyama, az általános Shiba Inu árelőrejelzés szerint pedig 2024 végére elérheti a 0,000060 dollárt.

A Pepe (PEPE) 2024 negyedik negyedévének végére elérheti a 0,000012 dollárt

A Pepe (PEPE) szintén domináns teljesítményt mutat a grafikonokon, és ebben az ütemben jó esély van az exponenciális árnövekedésre. Pontosabban a Pepe coin ára az elmúlt hónapban a 0,000005051 dolláros mélypontról a 0,00001074 dolláros maximális értékre emelkedett.

Most azonban a Pepének vissza kell nyernie a bikák figyelmét, és el kell kerülnie az árkorrekciós fázist, hogy új magasságokat érhessen el. A Pepe árelőrejelzése szerint a kriptovaluta 2024-ben legfeljebb 0,000012 dollár értéket érhet el.

A KangaMoon (KANG) a bevezetéskor 5000%-ra ugorhat az előrejelzések alapján

A KangaMoon (KANG) figyelemre méltó növekedést tapasztalt, ami az egyedülálló és gazdag funkciókészletnek tulajdonítható, amely magában foglalja a Social-Fi elemeit és a Play-to-Earn (P2E) funkciókat, valamint közösségvezérelt megközelítést alkalmaz.

A kriptovaluta akár az egész ökoszisztémában is felhasználható különböző módokon, mivel a piacon történő fizetéshez szükséges, és jutalomként is adják azoknak, akik kölcsönhatásba lépnek a virtuális világgal. Itt minden játékos létrehozhatja saját KangaMoon karakterét, és ezáltal részt vehet különböző verekedős játékokban, versenyeken, vagy akár nézőként fogadhat is.

Az előértékesítés 5. szakaszában a KANG 290%-kal nőtt, 0,005 dollárról 0,0196 dollárra. Ezenkívül a kriptovaluta ICO-ja 4,4 millió dollárt gyűjtött össze, és a hónap végéig több mint 5 millió dollárt gyűjthet. Ezek a szempontok a jelenleg megvásárolható legjobb mémérmék közé sorolják, mivel az indításkor 5000%-kal emelkedhet az értéke.

Összefoglalás

Itt a mémcoin szezon, és mind a Shiba Inu, mind a Pepe egyértelműen uralta eddig a grafikonokat. A legjelentősebb nyereség azonban a KangaMoonnal érhető el, mivel az indításkor akár 5000%-os emelkedésre is lehet számítani.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésében rejlő izgalmas lehetőségeket még ma!

Honlap: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz közösségünkhöz a Telegramon: https://t.me/KangaMoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button