Buying Guides

Tényleg 10 000%-os nyereségét hozhat az eTukTuk?

A már sokat megélt kripto befektetők sosem adják fel, folyamatosan kutatják azokat a projekteket, amelyek óriási hasznot hozhatnak. Miközben a Dogwifhat (WIF) mém érme a korábbi heti csúcsról lejjebb húzódott, a befektetők máris egy potenciálisan akár 10000%-os nyereséget generáló zöld ICO, az eTukTuk (TUK) felé fordulnak.

Az utóbbi hetekben “menő” mém érmének számított a Dogwifhat. A WIF legutóbb 3,40 dollár körül cserélt gazdát, ami közel 20%-os csökkenést jelent a hét eleji 4,30 dolláros csúcsokhoz képest.

dogwifhat elemzes

Az a Solanán futó mém érme a 3,20-3,60 dolláros tartományban lévő támasz alá eséssel fenyeget. Ha ez megtörténik, elképzelhető, hogy a Dogwifhat visszahúzódik a 2,50 dollár körüli tartomány közelébe.

Az eTukTuk lehet a következő nagy dobás?

A mindig rendkívül volatilis mém érmék piacáról eltávolodva a befektetők most egy másik kripto projektben látják a nagy dobás lehetőségét. A WIF befektetői ugyanis egy eddig kevésbé ismert tokent, a eTukTuk-ot nézték ki maguknak.

Az eTukTuk egy új környezetbarát DePIN kriptoprojekt, amely esetünkben az elektromos TukTukok elterjedésének felgyorsítására törekszik a feltörekvő országokban.

A DePIN a Decentralized Physical Infrastructure Networks (decentralizált fizikai infrastruktúra-hálózatok) rövidítése. A DePIN egy olyan decentralizált alkalmazások leírására használt kifejezés, amelyek tokeneket használnak arra, hogy az embereket arra ösztönözzék, hogy valós fizikai infrastruktúrán, gépeken, vagy akár eszközökön keresztül nyújtsanak szolgáltatásokat.

Ennek a zöld kripto projektnek a natív érméjére, a $TUK token ICO-jára már ráugrottak a jó szemű befektetők. Az ICO azt jelenti, hogy Initial Coin Offering, vagyis ez az új kriptovaluta kibocsátáshoz szükséges pénzeszközök gyűjtésének az egyik fajtája.

A közlekedésre fókuszáló web3 startup mostanra közel 3 millió dollárt gyűjtött össze. A $TUK egy BEP-20 szabványú token a Binance Smart Chain hálózatán, amelynek teljes kínálata 2 milliárd tokenben van korlátozva.

Az eTukTuk előértékesítés minden egyes új szakasza 3%-os árnövekedést eredményes, ami a korai támogatók számára a tőzsdei bevezetés előtti nyereséget eredményez – az előértékesítés során összesen 31%-ig.

A potenciális befektetőknek azt tanácsoljuk, hogy gyorsan cselekedjenek, mivel a következő áremelkedés gyorsan közeledik, amikor az eTukTuk előértékesítés eléri a 3,271 millió dollárt. Egyes szakértők a úgy látják, hogy az eTukTuk projekt akár idén 10000%-os áremelkedést is produkálhat!

Megnézem az eTukTuk oldalát

Változást hozhat a fejlődő országok közlekedésében az eTukTuk 

A fejlődő régiókban – elsősorban Ázsiában, Afrikában, de Latin-Amerikában is – a tuk-tukok évtizedek óta a legfontosabb közlekedési eszköz közé tartoznak. Ezek a járművek azonban hírhedtek a magas szintű környezetszennyezésükről.

Egy tuk-tuknak például jellemzően magasabb a CO2-kibocsátása, mint egy hagyományos személygépkocsinak. Ez nem csak az adott országok lakosságának egészségét károsítja, de hozzájárul a globális felmelegedéshez is.

etuktuk-ecosystem

Az eTukTuk ellenben saját, újonnan kifejlesztett elektromos tuk-tukját fogja gyártani és forgalmazni. A startup azonban nem csak a hagyományos tuk-tukokat cserélné le az elektromos változatokra.

Az egész városi mobilitásra is vannak haladó elképzeléseik, amelyek a mesterséges intelligenciára és a blokklánc technológiára épülnek. Nézzünk meg ezek közül párat:

  • Mesterséges intelligencia által vezérelt hatékonyság: a $TUK token az útvonalak optimalizálását, a forgalmi torlódások csökkentését és az üzemanyag-fogyasztás mérséklését célzó mesterséges intelligencia fejlesztéseket fogja támogatni.
  • Környezetbarát innovációk: A $TUK a token előértékesítési erőfeszítéseit a környezetvédelmi célokhoz igazítja, támogatva a zöld közlekedési kutatásokat.
  • Intelligens infrastruktúra: A $TUK tokenek az intelligens közlekedési rendszereket fogják vezetni az AI-vel megerősített blokklánc-technológián keresztül.
  • Előrejelző karbantartás: Az eTukTukokba integrált AI lehetővé teszi az időben történő karbantartást, meghosszabbítja a járművek élettartamát és biztosítja a megbízhatóságot.

A $TUK kripto hasznosságai

A projekt natív érméje, a $TUK lesz a valuta az eTukTuk ökoszisztémájában és blokkláncában. A token kialakítása ösztönzi a részvételt és a hálózat növekedését.

A tokent a fuvarok, a töltés, a sofőröknek és a területi partnereknek történő kifizetések és a tétes jutalmak kifizetésére fogják használni.

Az eTukTuk emellett bevezet play-2-earn játékot is, amelyek segítségével a játékosok virtuális tuk-tukokat vezethetnek Sri Lanka városain keresztül, hogy felvegyék az ügyfeleket, és $TUK token jutalmakat szerezzenek. A mobiljáték neve “Crazy TukTuk Taxi” lesz.

A korai előértékesítési befektetők lehetőséget kapnak arra is, hogy az újonnan megszerzett tokenjeiket akár 92%-os hozammal stakeljék. A jelenlegi APY mellett például egy 10 ezer dolláros befektetés $TUK tokenekbe az előértékesítés során több mint 380 000 tokent jelent, és a stakingnek köszönhetően ez havonta közel 1000 dollár passzív jövedelmet biztosít!

Megnézem az eTukTuk oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button