Buying Guides

Több mint 5000 befektető szavazott a PUSHD-re az elmúlt 3 hétben

A piaci korrekció közepette az elmúlt 48 órában a BNB nem ingott meg túlságosan. Azonban annak ellenére, hogy Litecoin-t (LTC) az online fizetésekhez egyik leggyakrabban használt stabilcoinként tartják számon, értéke meredeken lezuhant. A BNB (BNB) és a Litecoin (LTC) az újonc Pushd (PUSHD) sikeres előértékesítésével néz szembe. Mutatjuk a részleteket!

A BNB (BNB) a korrekció ellenére jól tartja magát

A BNB (BNB), a Binance ökoszisztéma natív kriptopénze egyben a Binance Launchpad platform támogatójaként is szolgál. Mindennek köszönhetően a BNB (BNB) piaci kapitalizációja alapján a negyedik legnagyobb kriptovalutának számít. A BNB (BNB) értéke nemrégiben 297 dollárról 294 dollárra esett, ami 0,40%-os korrekciót jelent az elmúlt 24 órában.

A Litecoin (LTC) ára továbbra is csökkenő tendenciát mutat

A Litecoin (LTC) értéke az elmúlt 7 napban 5,43%-kal zuhant, ára 72 dollárról 65 dollárra esett. A Litecoin (LTC) árfolyama az elmúlt 12 hónapban 27,56%-kal csökkent, annak ellenére, hogy az utóbbi időben a legmagasabb tranzakciószámot és hash rátát regisztrálta. Éppen ezért a piaci elemzők nem gondolják úgy, a Litecoin (LTC) jó pénzügyi befektetés lenne a nyereséget kereső magánszemélyek számára.

A Pushd (PUSHD) több mint 5000 befektetővel büszkélkedik már

A decentralizált online piactér, a Pushd (PUSHD) felkeltette a befektetők figyelmét, mint az egyik olyan előértékesítés, amely 2024-ben beválthatja hatalmas ígéretét. A Pushd (PUSHD) előértékesítése az első három szakasz után a negyedik szakaszba lépett, ahol a profit reményében a Litecoin (LTC) és BNB (BNB) tulajdonosok is beszálltak a buliba. A piaci elemzők megjegyezték, hogy a Pushd (PUSHD) 4. szakaszának 0,075 dolláros ára ideális belépési pont a leendő befektetők számára, tekintettel arra, hogy Bitcoin (BTC) felezés után ára könnyen az 1,50-2,50 dolláros szintre emelkedhet.

A Pushd (PUSHD) megteremti a decentralizált megoldást, kihasználva az olyan nagy e-kereskedelmi platformok, mint az Alibaba és az Amazon előnyeit, s hátrahagyva azok ismert problémáit. A Pushd (PUSHD) lényegében ugyanúgy fog működni, mint a szóban forgó platformok, azonban rejtett díjak nélkül fogja nyújtani szolgáltatását. A Pushd (PUSHD) demokratizálhatja az e-kereskedelmet, miközben Web3-alapú felhasználói élményt kínál az alternatívát kereső kriptovaluta közösség számára.

Mindezt élethosszig tartó likviditási zárral és szigorú auditálással teszi lehetővé. A Pushd (PUSHD) a piaci elemzők szerint egy csúcs kriptovaluta lehet. Kiemelkedő teljesítményre számíthat, hiszen lendületét egyenesen a 2024-es felezés és bikapiac támogathatja.

Tudj meg többet a Pushd előértékesítésről a hivatalos weboldalukon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button