Buying Guides

Tovább erősödik a tavalyi mémsztárkriptó

Valószínűleg bátran kijelenthetjük, hogy a befektetők legnagyobb örömére beköszöntött a régóta várt bikapiac a kriptoszektorban. Miközben a bitcoin értéke már 63,000 dollár felett jár, természetesen az altcoinok is új sebességfokozatra kapcsoltak.

Az erős mezőnyből azonban kétségtelenül kiemelkedik az előző hónapok koronázatlan királya, a Wall Street Memes.

A natív WSM tokenek értéke minimális idő alatt ugrott meg 75 százalékkal azt követően, hogy sor került a legendás égetésre.

A kedvező piaci körülmények mellett továbbá egészen biztosan szerepet játszik a Wall Street Memes sikerében, hogy korábban maga Elon Musk is felkarolta a népszerű projektet.

Az említett égetés kapcsán pedig elmondható, hogy csak a legritkább esetben láthatunk hasonló mértékű eseményeket. A Wall Street Memes csapata ugyanis a teljes tokenkészlet 5 százalékát égette el.

Megnézem a WSM kaszinó oldalát

Már az égetés előtt elszabadultak a WSM bikák

Általánosságban elmondható, hogy a pozitív gazdasági időszakok során a befektetők magabiztossága is megnő. Éppen ezért a mém tokenek is jellemzően ilyenkor tündökölnek a legjobban.

Egyebek mellett ez is közrejátszott abban, hogy a natív WSM értéke egy hónapja nem látott csúcsokat tudott meghódítani.

A kiugrást követően a token értéke továbbra is a 0.01 dolláron áll, ami 33 százalékkal magasabb az előző héten látott értéknél. Ezzel párhuzamosan a Wall Street Memes piaci mérete is emelkedni kezdett, így jelenleg a projekt mérete meghaladja a 20 millió dollárt.

Az égetést megelőző 3 napban konszolidálódást lehetett látni, amit aztán gyors növekedés követett. A 20 napos mozgóátlag (DMA) erre tökéletes támaszt nyújtott, így a bikák magabiztosan vágtathattak új csúcsok irányába.

wsm-chart-01

Az égetés ráadásul kétségtelenül túl is mutat saját magán, hiszen ezzel a WSM ökoszisztémája már egy defláció mechanizmusra épül.

Szintén bizakodásra adhat okot technikai oldalon a jelenlegi RSI érték. A magabiztos 64.24-es szint azt mutatja, a bikák elszántak a jövőt illetően.

Ami még ennél is jobb, hogy még nincs az RSI túl magas szinten, más szóval akad még hely bőven fölfelé.

Szintén beszédes a konvergencia divergencia mozgóátlag állása (MACD). A 0.000411-es szint azt jelzi, hogy még bőven maradt lendület a befektetőkben.

Vagyis nem csupán fundamentális, hanem technikai adatok alapján is elmondható, hogy szép jövő áll a Wall Street Memes tokenek előtt.

WSM égetés: Minden amit tudnod kell róla

A legendásnak ígérkező bitcoin felezés közeledtével a Wall Street Memes csapata úgy döntött, ők sem maradnak ki az eseményekből. Ezért február 29-én a teljes tokenkészlet 5 százaléka megsemmisítésre került.

Ez a lépés azért is lehet meglepő a csapat részéről, mivel korábban már elindítottak egy 10 százalékos visszavásárlási programot. Utóbbi keretében a nettó játékbevétel (NGR) tizedét semmisítették meg.

Ezzel szemben most az NGR egésze, vagyis 100 százaléka került digitális kemencébe. Ami még ennél is jobb, hogy égetésre minden hónapban sor fog kerülni.

A mostani égetés alkalmával az október és január közötti bevétel lesz megsemmisítéve, ami nagyjából a teljes WSM készlet 5 százalékát teszi ki.

Mivel mostantól fogva rendszeresek lesznek ezek az események, minden bizonnyal a WSM képes lesz idővel eddig nem látott magaslatokat elérni.

Amennyiben érdekel, pontosan mennyi token lett elégetve, az élő adatokat közlő WSM Web3 Dashboardon keresztül minden lényeges információt megtalálsz.

Érdekel a WSM kaszinó

Hogyan képes a Wall Street Memes felvenni a konkurenciával a versenyt?

Tovább szemléltetve a szinte hihetetlen növekedési potenciálját a Wall Street Memesnek, érdemes a következő ábrát alaposan megvizsgálni.

Ahogy az látható, a narancssárgával jelzett Pepe 2.0 értéke az első sikereket követően folyamatosan szakad. Ezzel szemben a kékkel jelölt WSM korábban nem látott magaslatok felé tart.

wsm-pepe20-chart

A WSM képes volt tehát fenntartani az érdeklődést a projekt iránt, sőt még új befektetőket is el tudott érni a csapat. Ez jól mutatja, hogy mennyire eltökéltek a készítők a bikás token jövőjével kapcsolatban.

Így képes a GambleFi befektetők tömegeit elérni

A most látható erősödés jól mutatja, hogy szemben a legtöbb mém kriptóval, a Wall Street Memes továbbra is képes megszólítani befektetők tömegeit.

A WSM kaszinóban jelenleg már több mint 5000 különböző játék érhető el, beleértve több exkluzív lehetőséget is.

Az izgalmak itt azonban még nem érnek véget, hiszen a nyerőgépek és élő asztalok tengerében mód van még fogadásokat is kötni. Már az indulástól kezdve a sportágak többsége elérhető volt, így lényegében minden sporteseményre lehetett téteket tenni.

Azonban ami még ennél is jobb, hogy a mindezeket igénybe tudod venni akár WSM használatával is.

Ez már csak azért is jó ötlet lehet, mivel így az első WSM befizetést követően 200 ingyenes pörgetésben fogsz részesülni.

Ha nem szeretnéd kihagyni ezt a fantasztikus lehetőséget, vagy csak pörgernél egy jót WSM-mel, adj egy esélyt a Wall Street Memes kaszinónak!

Irány a Wall Street Memes oldala

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button