Buying Guides

Vajon berobban a Dogecoin áprilisban? A szakértők inkább ezekre szavaznak

Vajon berobban a Dogecoin áprilisban? Vagy az olyan új mém érmék, mint a SMOG, a Sponge V2 vagy a Dogecoin20 jobban teljesítenek majd? Vizsgáljuk meg!

A Dogecoin a 0,000603 dolláros tőzsdére lépési árfolyam óta hosszú utat járt be, mostanra pedig a legjobb mém érmék egyikévé vált.

A Dogecoin közösséget az sem tántorította el az érmétől, hogy nagyjából 90%-kal alacsonyabb árfolyamon mozog, mint a mindenkori csúcs. Sok befektető azért választja a Dogecoin-t, mert vezető szerepet tölt be a mém érmék piacán.

Annak ellenére, hogy a Dogecoin árfolyam-előrejelzések kifejezetten pozitívak, a szakértők bizakodva néznek az új mém érmékre és a Dogecoin alternatívákra. Ezek közül a SMOG, a Sponge V2 és a Dogecoin20 bizonyulhatnak a legjobb választásnak. Ellentétben a Dogecoinnal, ezek az érmék hosszú távon is hasznosak lehetnek a tulajdonosok számára, és passzív bevételt termelhetnek.

Ha szeretnél többet megtudni róluk, olvass tovább. Miután megvizsgáltuk a Dogecoin áprilisi árfolyam-előrejelzését, mindent elmondunk, amit ezekről az érmékről tudnod kell.

Dogecoin árfolyam-előrejelzés 2024. április: Vajon berobban a $DOGE a felezés előtt?

Az AI modellek előrejelzései szerint a Dogecoin árfolyama 2024 április végére 305%-kal nőhet. Amennyiben ez megtörténik, a Dogecoin árfolyama 0,35 dollárra ugorhat a hónap végére. Ez a növekedés 500 milliárd dollár fölé emelné az érme piaci kapitalizációját.

A Coindcx úgy gondolja, hogy a Dogecoin árfolyama áprilisban 0,092 és 0,095 dollár között alakulhat. A Bitcoin felezés számos érme értékét, ezzel együtt pedig a likviditást is növelheti. A Changelly szerint áprilisban a Dogecoin jó vételnek bizonyulhat. Árfolyamát 0,0742 és 0,0823 dollár közé becsülik.

Februárban a Dogecoin is felkerült a Forbes top 10 kripto listájára, ami azt mutatja, hogy jelenleg ígéretes befektetés lehet. A $DOGE árára a következő tényezők lehetnek hatással:

  • Általános pozitív hangulat a piacon
  • A partnerségek révén a Dogecoin a való világban is felhasználhatóvá válhat
  • A Dogecoin közösség és annak viszonya a projekttel

A biztató Dogecoin árfolyam-előrejelzés ellenére akadnak olyan új mém érmék, melyek akár 10-szer nagyobb hozamot is produkálhatnak! A SMOG, a Sponge V2 és a Dogecoin20 lehetnek a legjobb Dogecoin alternatívák és feltörekvő reménységek a piacon. Az elemzők szintén pozitívan vélekednek róluk, és úgy gondolják, hogy fényes jövő várhat rájuk. Ismerd meg őket egy kicsit közelebbről.

Válogass a legújabb mém érmék közül!

A SMOG token az egyik legújabb mém érme, ami 10-szer akkora nyereséggel kecsegtet!

A legújabb érme a Solana hálózaton a SMOG, amely az egyik legjobb mém projekt idén. A SMOG a Solana hálózat eddigi legnagyobb airdropjával készül. Az airdrophoz úgy csatlakozhatsz, ha érméket vásárolsz és letétbe helyezed őket, illetve napi, heti és havi küldetéseket teljesítesz.

Minél több küldetést teljesít valaki, annál több pontot gyűjt. Ennek eredményeként az általa kapott airdrop jutalom is nagyobb lesz. A tokenek lekötésével szintén szerezhetsz jutalmakat. Az így elérhető évesített hozam jelenleg 42%.

smogtoken fooldal

A SMOG a Jupiteren indult, mostanra pedig több mint 23 ezren tartják. A projekthez összesen 55 ezren csatlakoztak különböző platformokon, piaci kapitalizációja pedig 50 millió dollárnál is nagyobb. A cikk írásáig 8600 tulajdonos 270 ezernél is több airdrop küldetést hajtott végre a Zealy-n.

A projekt airdropokkal jutalmazta a más népszerű mém érméket tartó befektetőket az indulásakor. A SMOG csapat több mint 1500 dollárt osztott ki a Bonk, a Dogwifcoin, a MYRO és Samoyed érme tulajdonosok között.

A CEX bevezetés után a szakértők jelentős növekedésre számítanak a projekt életében. A $SMOG árfolyam-előrejelzések szerint a $SMOG akár 0,15 dolláron is foroghat idén, 2025-re a 0,3 dolláros, 2030-ra pedig a 0,7 dolláros szintet is elérheti.

Múlt hét hétfő óta az érme árfolyama 245%-kal emelkedett, Franklin Emmanuel kriptovaluta szakértő szerint pedig ez lehet a valaha volt legjobb mém érme. Ha óriási nyereséget szeretnél, akkor siess és vásárolj be a $SMOG-ból, amíg még olcsón megteheted.

Vásárolj SMOG tokent most

Sponge V2 – Az egyik legjobb Dogecoin alternatíva!

Ha lemaradtál a 100-szoros SpongeBob tokenről, még befektethetsz a Sponge V2-be, a projekt továbbfejlesztett változatába. Az első verzióval összehasonlítva a Sponge V2-nek számos előnye van. Például az, hogy a letétbe helyezés révén extra profitot termel a befektetőknek. A jelenlegi éves hozam 189%.

A projekt egy Play 2 Earn játékkal is előrukkol majd, amely további $SPONGEV2 tokenekkel jutalmazza azokat a játékosokat, akik a fizetős verzióval játszanak. Ha előfizetés előtt szeretnéd tesztelni a játékot, próbáld ki az ingyenes verziót.

sponge-p2e-jatek-hu

Az első CEX listázáskor akár 50-100-szoros ROI-ra is szert tehetsz. A Sponge V2 akár a 100 millió dolláros piaci kapitalizációt és a 0,0035 dolláros árfolyamot is elérheti. A $SPONGEV2 2025-re a 0,0075 dollárt, 2030-ra pedig a 0,011 dollárt is megütheti.

Az eredeti SpongeBob-ot már megszüntették, így csak a Sponge V2 érhető el a befektetők számára. A mém érme a Polygon láncon érhető el, és elképesztő, 968%-os jutalommal kecsegtet. A Polygon megjelenést követően rövid időn belül 56%-kal nőtt a Sponge V2 árfolyama. A Polygon felületén letétbe helyezett és áthidalt összeg több mint 10 millió dollár. Az oldalon több mint 8,4 milliárd érmét vásároltak és helyeztek letétbe, ami a teljes Sponge V2 kínálat közel 20%-a.

Sokan úgy vélik, hogy a Sponge V2 lehet az egyik legjobb kripto projekt az idén. Ha szeretnél masszív ROI-t elérni, látogass el a Sponge V2 weboldalára, és vásárolj most!

Vásárolj Sponge V2-t most

Dogecoin20 – A $DOGE környezetbarát verziója!

2013-ban a Dogecoin elérhető és szórakoztató Bitcoin alternatívaként indult. Kis túlzással állíthatjuk, hogy akkor szinte senki nem gondolta volna, hogy 11 évvel később is releváns tud maradni. Igaz, hogy először csak egy geg volt, a Dogecoin fejlesztői azonban sokat munkálkodtak azon, hogy hozzáadott értéket adjanak az érmének. Fáradozásaik kifizetődtek, hiszen a DOGE manapság is ismert és kedvelt mém érme.

A Dogecoin a proof-of-work hitelesítési modellt alkalmazza, amely elég nagy terhelést jelent a környezetre. Erre kínál megoldást a Dogecoin20.

doge20 soldout

Napjainkra természetessé vált, hogy a nagy energiaigényű projekteket átviszik a gazdaságosabb Ethereum láncra. Így jött létre a Dogecoin20 is, a Dogecoin környezetbarát alternatívája. A kripto világban nem könnyű talpon maradni, hiszen mindennaposak az új érmék, a Dogecoin20 előnyben van: környezetbarát, egyedi és jól ismert.

A Dogecoin20 tulajdonosok ráadásul le is köthetik érméiket, hogy passzív jövedelmet szerezzenek. Az összes token 15%-a letéti jutalmakra lett elkülönítve, ennek 12,5%-át pedig az első évben osztják majd ki.

Az ETH lánc gyors és környezetbarát tranzakciókat tesz lehetővé, a bányászat bonyolultsága pedig nem változik. Az Ethereum láncnak köszönhetően a Dogecoin20 biztonságos érme.

Vásárolj Dogecoin20-t most

Melyik mém érmék kínálnak tízszer nagyobb nyereséget?

Ha nagy nyereségre vágysz, azt javasoljuk, hogy a Dogecoin helyett válaszd a SMOG-ot, a Sponge V2-t vagy a Dogecoin20-t. A Dogecoin-nal szemben ezek az új mém érmék gyakorlati felhasználási lehetőségekkel is rendelkeznek, sőt, hatalmas jutalmakat ígérnek. Kitűnő passzív jövedelem források lehetnek, és az árfolyam-előrejelzéseik is biztatóak, ami azt sugallja, hogy hosszú távon is van helyük a piacon.

Ami a legjobb, hogy az előértékesítés alatt olcsóbban vásárolhatod meg őket. Szóval siess, nehogy lemaradj a következő nagy durranásról!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button